Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce salarii gasesti la targul de joburi din Capitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce salarii gasesti la targul de joburi din Capitala

Cele 100 de companii care participa la targul de joburi Angajatori de Top, organizat la Sala Palatului din Bucuresti, au 4. 000 de oferte de munca si salarii care incep de la 300 de euro pentru juniori, 700-1. 000 de euro pentru candidatii cu nivel mediu. continuă pe Wall-Street Ro

Incendiu la un imobil din Capitala. Un barbat de 70 de ani a murit

Un barbat de 70 de ani a decedat marti, in urma unui incendiu care a izbucnit la un imobil situat pe strada Gheorghe Zamfir din Capitala, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

Motivare: De ce a fost condamnata fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, a lasat sa se inteleaga ca banii care sunt stransi pentru protocol erau destinati, de fapt,sensibilizarii comisiei de examinare a examenului de bacalaureat.

Restaurante de lux din Capitala, inchise intre 1-3 luni

Mai multor restaurante si localuri cunoscute din Bucuresti le-a fost suspendata activitatea de catre de inspectorii fiscali, pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, intrucat nu emiteau bonuri fiscale.

Datele economice din SUA cele mai dezamagitoare din lume

Datele economice publicate saptamana trecuta in Statele Unite, precum vanzarile de retail si increderea in economie, au ratat estimarile analistilor cel mai mult in ultimii sase ani si au fost cele mai dezamagitoare la nivel mondial, potrivit Bloomberg.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )