Libnet.ro
UNICEF

15:00

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii rampa de lansare pentru modelele auto 2014 2015!

Auto Ro Auto Ro,
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii rampa de lansare pentru modelele auto 2014 2015!

Intre 23 octombrie 2 noiembrie, la scurt timp dupa Salonul Auto de la Paris, iubitorii fenomenului auto au posibilitatea sa descopere noutatile din acest domeniu, deoarece SAB Accesorii 2014, evenimentul auto cu participare nationala si internationala dedicat publicului larg din Romania isi deschide portile la Romero Baneasa. continuă pe Auto Ro

INCOME. Premiere romanesti la Salonul Auto de la Paris

Industria romaneasca face performanta si facem un salt la Paris, mai exact la Salonul Auto de la Paris, care putem spune pe drept cuvant ca e unul de referinta pentru industria auto de la noi. Dupa ce in.

FOTOGALERIE Fetele de la Salonul Auto de la Paris 2014

Paris, capitala a modei si gazda a celui mai mare salon auto din lume, releva nu doar frumusetea obiectelor, ci si a oamenilor. ro iti prezinta cele mai frumoase fete de la Salonul Auto de la Paris, editia 2014. De asemenea, AICI poti vedea toate noutatile auto de la acest eveniment.

Alaturi de Dacia la salonul auto de la Paris - Noutati, statistici si imagini!

Cei de la Dacia au o reteta clara pentru succes la nivel global - cam aceasta ar fi concluzia mea dupa o zi petrecuta alaturi de ei si de modelele lor noi. Voi lasa insa cifrele sa vorbeasca pentru mine.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )