Libnet.ro
UNICEF

19:31

Samsung o duce din rau in mai rau pe cea mai importanta piata de mobile

Playtech Playtech,
Samsung o duce din rau in mai rau pe cea mai importanta piata de mobile

Ca Samsung nu e cea mai populara marca de telefoane din China nu este lucru nou. Dar cam cat de slab se situeaza brandul sud-corean pe cea mai importanta piata mobile din lume? Cifrele sunt de-a dreptul tragice, iar compania merge din ce in ce mai rau. Atat de rau incat au ajuns de la []. continuă pe Playtech

Samsung merge din rau in mai rau pe cea mai importanta piata de mobile

Ca Samsung nu e cea mai populara marca de telefoane din China nu este lucru nou. Dar cam cat de slab se situeaza brandul sud-corean pe cea mai importanta piata mobile din lume? Cifrele sunt de-a dreptul tragice, iar compania merge din ce in ce mai rau. Atat de rau incat au ajuns de la [].

Varsta din buletin e mai putin importanta. Afla cum sa-ti calculezi varsta biologica

Obiceiurile zilnice precum alimentatia, lucrul sau folosirea timpului liber reflecta adevarata ta varsta. Esti biologic la fel, mai tanara sau mai batrana decat arata buletinul? Acorda.

Reinscrierile in invatamantul prescolar vor incepe luni, inscrierile din 22 mai

Reinscrierile copiilor in invatamantul prescolar vor incepe luni, iar inscrierile din 22 mai, informeaza MEN, via Agerpres.

Probleme pentru administratia locala din Eforie! Mai multe faleze se prabusesc

Administratia locala din Eforie informeaza ca precipitatiile insemnate din ultima perioada au facut ca procesul deeroziune si alunecare a falezelor din Eforie Nord si Sud sa reinceapa si sa se.

VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Locul 60 WTA, Eugenie Bouchard s-a mobilizat exemplar in meciul cu Maria Sharapova, jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 7-5.

LOTO 6 din 49 din 7 mai 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO 6 din 49Report de peste 2,14 milioane de euro la Loto 6/49 si de peste 1,2 milioane de euro la Joker LOTO 6 din 49 Duminica, 7 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40.

LOTO 6 din 49 din 7 mai 2017. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO, LOTO 6/49, duminica, 7 mai 2017. Loteria Romana continua seria extragerilor la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile loto de joi, 6 aprilie, Loteria Romana.

Comic Con 2017: Actorii din cele mai intragite seriale, precum Game of Thrones sau Vikings, au venit la Bucuresti (VIDEO)

Actorii din Game of Thrones, Vikings sau Spartacus au intalnire cu fanii din Romania, la festivalul East European Comic Con, organizat in acest weekend la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )