Libnet.ro
UNICEF

05:00

Comic Con 2017: Actorii din cele mai intragite seriale, precum Game of Thrones sau Vikings, au venit la Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Comic Con 2017: Actorii din cele mai intragite seriale, precum Game of Thrones sau Vikings, au venit la Bucuresti (VIDEO)

Actorii din Game of Thrones, Vikings sau Spartacus au intalnire cu fanii din Romania, la festivalul East European Comic Con, organizat in acest weekend la. continuă pe B1

Actorii si regizorul serialului Umbre vorbesc despre noul sezon la Comic Con 2017, in acest weekend

Echipa serialului Umbre va fi prezenta la conventia Comic Con 2017, care se va desfasura weekend-ul acesta la Romexpo, pentru a discuta despre ce se va intampla in al doilea sezon difuzat de HBO.

incepe Comic Con 2017: tot ce trebuie sa stiti despre program si reguli de acces

Comic Con 2017 isi deschide astazi portile pentru toti pasionatii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. Va prezentam in continuare programul evenimentului si regulile de care trebuie sa tineti cont.

Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte de la mijlocul saptamanii

Daca e miercuri, mai e putin si vine weekendul, dar ai timp suficient cat sa profiti de noi reduceri eMAG, pe care le vei primi pana la finalul saptamanii. Reduceri eMAG:Ceas Smartwatch Samsung Gear S3 Daca esti in cautarea unui smartwatch dar esti dezamagit de modelele care se departeaza prea mult de designul clasic al [].

Cele mai admirate femei: astrologul Maria Sarbu vorbeste despre atuurile zodiilor irezistibile

Sunt cele care au inventat cultul feminin si cele mai admirate, dorite, apreciate si sigure pe valoarea lor. Ele sunt cele care vor face din barbatul lor partenerul pe care apoi il va dori orice femeie. Astrologul Maria Sarbu vorbeste despre caracteristicile zodiilor care detin suprematia in arta feminitatii.

Liviu Dragnea, vedeta in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

Celebra Ordonanta 13 si mai nou, Legea gratierii coruptilor din Parlament l-au facut vedeta peste ocean pe seful PSD Liviu Dragnea. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite,.

Liviu Dragnea, VEDETA in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

Celebra Ordonanta 13 si mai nou, Legea gratierii coruptilor din Parlament l-au facut vedeta peste ocean pe seful PSD Liviu Dragnea. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite,.

Un barbat din Statele Unite are una dintre cele mai ciudate meserii - VIDEO

Rob Doyleeste unul dintre oamenii care unul dintre cele mai ciudate meserii din lume. Barbatul livreaza pizza clientilor dintr-un hotel subacvatic, potrivitsciencechannel. com. Pizza este livrata.

VIDEO Utilaje de milioane de euro la Cupru Min Abrud. Cum arata la lucru cele mai mari autobasculante din Romania

Compania miniera de stat Cupru Min SA Abrud a achizitionat doua dntre cele mai mari autobasculante existente pe piata, ci o capacitate de transport de 90 de tone. Pretul de catalog al unei astfel de autobasculante noi se apropie de 1 milion de euro.

Topul locurilor in care incep cele mai multe relatii extraconjugale: cum apar tentatiile si de ce devin partenerii vulnerabili

Pentru a afla care sunt cele mai comune locuri in care incep relatiile extraconjugale, cercetatorii au realizat un sondaj la care au participat peste 300 de cupluri.

Cele mai frumoase biserici din lume pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata FOTO

Pe langa valoarea spirituala, multe din bisericile lumii sunt considerate adevarate minuni arhitecturale. Grandoarea lor uneori rivalizeaza chiar si cu cele mai uimitoare castele.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )