Libnet.ro
UNICEF

18:00

O saptamana de la redeschiderea scolilor. Ministrul Educatiei: Din perspectiva epidemiologica, situatia nu este ingrijoratoare

B1 B1,
O saptamana de la redeschiderea scolilor. Ministrul Educatiei: Din perspectiva epidemiologica, situatia nu este ingrijoratoare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, duminica seara, ca, din punct de vedere epidemiologic nu exista ingrijorare cu privira la rata de infectare cu coronavirus in randul elevilor si a cadrelor. continuă pe B1

Cimpeanu, dupa prima saptamana de scoala cu prezenta fizica: Din perspectiva epidemiologica, situatia nu este ingrijoratoare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca, dupa prima saptamana de scoala cu prezenta fizica a elevilor si cadrelor didactice, situatia nu este una ingrijoratoare din perspectiva epidemiologica si ca rata de infectare este mult inferioara celei generale.

MINISTRUL EDUCATIEI: Prezenta fizica in scoala nu a fost o cauza pentru infectarile de saptamana trecuta

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca, dupa prima saptamana de scoala cu prezenta fizica a elevilor si cadrelor didactice, situatia nu este una ingrijoratoare din perspectiva epidemiologica si ca rata de infectare este mult inferioara celei generale.

Sorin Cimpeanu, concluzii dupa prima saptamana de scoala: Testarea este singura modalitate de a depista elevii pozitivi Cazurile din prima saptamana nu sunt generate de redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat in exclusivitate, pe B1 TV despre situatia cazurilor de COVID-19 din scoli, dar si despre testarea elevilor in unitatile de invatamant, in baza acordului.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Situatia este buna. Peste 10.000 de scoli functioneaza cu prezenta fizica, aproximativ 6.000 de unitati functioneaza in scenariul galben (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discutiilor cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ca discutiile s-au axat pe revenirea elevilor, fizic, in scoli,precum si pe locul Romaniei Ed.

Ministerul Educatiei anunta ca de la redeschiderea scolilor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu coronavirus: in 171 de clase activitatea a fost suspendata

Ministerul Educatiei anunta, joi, ca de la redeschiderea scolilor si pana acum, 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Totodata, in intervalul.

Patru zile de la redeschiderea scolilor: Peste 670 de copii si profesori din toata tara confirmati cu COVID-19

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate la elevi si cadre didactice a ajuns la peste 670 in Capitala si in majoritatea judetelor, la doar cateva zile de la redeschiderea scolilor. Potrivit Ministerului Educatiei, exista 8 judete in care nu a fost raportat niciun caz de COVID-19. 35 Cifrele oficiale de la Ministerul Educatiei: 244 elevi si 329 profesori si angajati, confirmati poizitiv. 58 Patru elevi din Timis depistati cu COVID16. 47 Alba: Cinci elevi ai Colegiului National Militar Mihai Viteazul Alba Iulia au fost testati pozitiv, testele fiind facute la intoarcerea la scoala pe 8 februarie. 45: Brasov: Opt cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate, in ultimele patru zile: patru elevi si patru persoane din randul personalului angajat. 43: Olt: Doi elevi de liceu din municipiul Slatina si un angajat de la o unitate scolara din mediul rural, confirmati in ultimele 2 zile. 19 Cluj: Cursuri suspendate in 17 clase dupa aparitia unor cazuri de COVID.

MINISTRUL EDUCATIEI: Parintii sa aiba un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recomanda parintilor un pic mai multa atentie la starea de sanatate a copiilor atunci cand ii duc la scoala, afirmatie facuta in contextul in care au fost inregistrate cateva cazuri de imbolnaviri cu COVID in unitatile de invatamant din Capitala de la redeschiderea cursurilor in format fizic.

Primul caz de elev testat pozitiv cu COVID-19 dupa redeschiderea scolilor

Un elev de la Scoala Sfantul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei a fost testat pozitiv cu coronavirus, acesta fiind primul caz de elev bolnav cu Covid-19 dupa redeschiderea scolilor, potrivit Digi 24.

Primul elev infectat cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor. Cazul, identificat in Sectorul 6 din Bucuresti

Un elev al scolii gimnaziare Sfantul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este primul caz de la redeschiderea scolilor, pe 8 februarie. Elevul se afla intr-o clasa de 28.

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, de la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 14. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Discutia are loc in contextul in care saptamana aceasta a reinceput scoala cu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )