Libnet.ro
UNICEF

16:00

Saptamana viitoare se opreste apa in Capitala. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Saptamana viitoare se opreste apa in Capitala. Care sunt zonele vizate

Apa Nova Bucuresti intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa, in saptamana 15 21 august 2016, in mai multe zone din Capitala, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare i. continuă pe Antena3

infiintarea sectiei de gimnastica la Corona, discutata saptamana viitoare

Viceprimarul Costel Mihai a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca saptamana viitoare va avea loc osedinta a Adunarii Generale a Asociatilor care are in vedere infiintarea sectiei de gimnastica in cadrul clubului Corona.

HOROSCOP 14 august. Luna plina de saptamana viitoare aduce vesti bune in dragoste si cariera

Horoscop maine, 14 august. Luna plina de saptamana viitoare aduce vesti bune in dragoste si cariera. Berbecii si Balantele se vor indragosti, iar Taurii si Scorpionii vor avansa fulgerator. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Care sunt primele simptome ale cancerului de colon? Dr. Carmen Ruxandra Posoiu, medic primar endoscopie gastroenterologie, a discutat online cu cititorii

Care sunt primele simptome ale cancerului de colon, cum se diagnosticheaza si care sunt modalitatile de tratament si sansele de succes? Dr. Carmen Ruxandra Posoiu, medic primar endoscopie gastroenterologie, a discutat online cu cititorii. Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive. ro.

Teste extreme pentru angajatii Google: Care sunt scenariile apocaliptice carora trebuie sa le faca fata cei care lucreaza pentru gigantul IT

Un grup format din zece angajati ai companiei Google incearca sa gaseasca solutii pentru ca gigantul IT sa poata supravietui in cazul in care s-ar produce o eventuala catastrofa, informeaza.

Care sunt trasaturile psihologice ale arabilor care favorizeaza, in anumite conditii, terorismul suicidal

Autorul Psihologiei poporului roman, Daniel David, a identificat doua trasaturi care, in anumite conditii, pot da nastere unor acte extremiste in ceea ce priveste arabii, potrivit ad.

Care sunt principalele probleme pe care le reclama studentii

Cea mai importanta dintre problemele cu care confrunta invatamantul universitar este subfinantarea educatiei, considerata doar formal in mediile politice ca fiiind o prioritate, a precizat Vlad Chereches, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )