Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sapte persoane au fost retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Sapte persoane au fost retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Sapte persoane au fost retinute de politistii constanteni pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul cauzat bugetului de stat depaseste doua milioane de lei. continuă pe Adevărul

Neamt: Cinci persoane, retinute de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala de 35 de milioane de lei

Procurorii DIICOT Neamt au retinut cinci persoane, acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive care sa ateste.

11 persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala de la MediaPro

Procurorii Parchetului Capitalei au retinut 11 persoane puse sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala de la MediaPro, potrivit unui comunicat al institutiei.

UPDATE. 11 persoane ARESTATE pentru evaziune si spalare de bani in dosarul Mediapro

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea a 11 persoane puse sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani de la MediaPro. Prejudiciul este de 15 milioane de lei. In acelasi dosar, au fost audiate joi mai multe persoane, iar 21 dintre ele sunt cercetate in libertate sau sub control judiciar.

Grei din MediaPro, dupa gratii pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Alte 11 persoane au fost arestate la sfarsitul saptamanii trecute in dosarul in care este anchetata o evaziune fiscala cu spalare de bani de 15 milioane de lei produsa de societatea MediaPro. Printre cei care vor sta dupa gratii in urmatoarele 30 de zile se numara si grei din trustul condus odata de Adrian Sarbu. Printre acestia se numara si Cosmin Ion, fiul producatoarei Ruxandra Ion.

Descinderi in Constanta la societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani

Autoritatile din Constanta fac, luni dimineata, perchezitii la mai multe societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani prin activitati in domeniul materialelor.

Evaziune fiscala cu jucarii in valoare de 1500.000 de lei

Patronul unei firme din municipiul Targu Jiu este cercetat penal pentru evaziune fiscala in valoare de 150. 000 de lei. Acesta ar fi achizitionat in mod fictiv jucarii.

Neamt: Cinci persoane, retinute pentru ca emiteau facturi fiscale fictive

Cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT Neamt, fiind acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive, relateaza Mediafax.

11 persoane, arestate pentru 30 de zile in dosarul de evaziune fiscala de la MediaPro

ACTUALIZARE 14:05 Instanta Tribunalului Bucuresti a decis arestarea, pentru 30 de zile, a lotului MediaPro, format din 11 fosti angajati si colaboratori, acuzati de spalare de bani si evaziune fiscala, potrivit surselor judiciare.

Constanta: 34 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Politistii din Constanta fac, luni dimineata, 34 de perchezitii la mai multe societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani. Sunt vizate opt persoane suspectate ca in.

Zeci de perchezitii in Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Politistii din Constanta fac, luni dimineata, 34 de perchezitii la mai multe societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prin activitati in domeniul materialelor reciclabile si comert cu cereale, prejudiciul creat fiind estimat la 800. 000 de euro, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )