Libnet.ro
UNICEF

18:15

Saracul Fuego! IRINA LOGHIN nu se mai opreste din PLANS de cand a aflat ...Vestea a fost CONFIRMATA

B1 B1,
Saracul Fuego! IRINA LOGHIN nu se mai opreste din PLANS de cand a aflat ...Vestea a fost CONFIRMATA

Fuego si Irina Loghin reprezinta unul dintre cele mai iubite cupluri dinlumea muzicala. Vocile lor si melodiile cu mesaj puternic i-au impresionat pana la lacrimi pe romani. continuă pe B1

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre IRINA LOGHIN! Anuntul TRIST a fost facut dupa ACCIDENT

Marea artista Irina Loghin a publicat un mesaj plin de tristete pe pagina personala de Facebook, iar fanii au reactionat imediat. Anii zboara rand pe rand,/Si-nzori ma trezesc plangand /Si-am un.

DRAMA in muzica populara! Este vorba despre IRINA LOGHIN! Tocmai s-a aflat ...

Indragita interpreta de muzica populara, Irina Loghin, a primit o veste proasta in urma cu doar cateva zile. Fiul ei, Ciprian, a suferit un accident, in Austria.

Business report: Cresterea costului cu forta de munca mult peste pragul de atentie si cea mai mare din UE; Statul continua negocierile cu Beretta: Investitie initiala de peste 5 milioane euro; Bio vs non-bio n magazinele romnesti. Sigla eco face pretul d

StandardPoors va evalua ratingul Romaniei in martie. E posbila coborarea perspectivei sau chiar retrogradare la junk, din cauza OUG 114. Surse din mediul financiar bancar sustin. TOP Cele mai fiabile masini second-hand, de trei ani vechime, aflate pe piata europeana. Recent aparut, Studiul de Fiabilitate J. Power dezvaluie care sunt cele mai fiabile modele de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )