Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sarah Jessica Parker, intr-un nou serial de comedie care are premiera la HBO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sarah Jessica Parker, intr-un nou serial de comedie care are premiera la HBO VIDEO

Actrita americana Sarah Jessica Parker, cunoscuta pentru rolul din Totul despre sex, revine pe micile ecrane in serialul Divort, care va avea premiera in Romania pe 10 octombrie, la HBO, in acelasi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii. Divort va fi difuzat in fiecare luni, de la ora 21. continuă pe Adevărul

Producatorul austriac de solutii de feronerie Blum a investit peste 1 mil. euro intr-un nou showroom in Romania

Producatorul austriac de feronerie Blum a investit peste 1 mil. euro intr-un nou showroom situat in Otopeni, langa Capitala, intr-un sediu ce se intinde pe o suprafata de 500 de metri patrati si ofera atat spatiul de prezentare a produselor si.

Afaceri ilegale de sute de mii de euro cu terenurile Primariei Hunedoara: fostul viceprimar Dan Robert va fi judecat intr-un nou dosar de coruptie

Robert Dan, fostul viceprimar al Hunedoarei din perioada 2008 - 2012, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar de coruptie. impreuna cu fosta sotie si alti doi fosti angajati ai primariei, a fost acuzat intr-un dosar al DNA, de afaceri ilegale cu terenurile primariei.

Zacaria Group investeste 11 milioane de euro intr-un nou proiect in nordul Capitalei

Valetta Residence este un nou complex rezidential localizat in zona de nord a Bucurestiului, pe Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, in apropierea a numeroase puncte de interes, urmand sa fie la cateva minute de viitoarea statie de metrou Straulesti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )