Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sase avioane distruse, doi morti si opt raniti in atacul asupra bazei din Afganistan, unde se afla printul Harry

B1 B1,
Sase avioane distruse, doi morti si opt raniti in atacul asupra bazei din Afganistan, unde se afla printul Harry

Sase avioane de vanatoare americane au fost distruse in totalitate, iar alte doua au suferit daune semnificative in atacul contra bazei din Afganistan, unde se afla printul Harry, pagubele fiind cele mai grave de. continuă pe B1

Afganistan. Sase avioane de vanatoare americane au fost distruse in atacul de vineri noapte

Sase avioane de vanatoare americane au fost distruse in totalitate, iar alte doua au suferit daune semnificative in atacul care a vizat, in cursul noptii de vineri spre sambata, baza Bastion din Afganistan,.

Sase avioane de vanatoare americane distruse in Afganistan

Sase avioane de vanatoare americane au fost distruse in totalitate, iar alte doua au suferit daune semnificative in atacul care a vizat, in cursul noptii de vineri spre sambata, baza Bastion din Afganistan, unde este stationat printul Harry, informeaza AFP, conform Antena3. ro.

ATAC FARA PRECEDENT: Sase avioane de vanatoare americane au fost distruse in Afganistan.

Pagubele de la baza militara situata in apropiere de Kabul sunt cele mai grave de la inceputul conflictului afgan, in urma cu aproape 11 ani. Vizat era Printul Harry. Sase avioane de vanatoare americane au fost distruse in totalitate, iar alte doua au suferit daune semnificative in atacul care a vizat, in cursul noptii de vineri spre sambata, baza Bastion din Afganistan, unde este stationat printul Harry, informeaza AFP, citata de realitatea. net Pagubele de la baza militara situata in .

Atacul impotriva taberei unde este stationat printul Harry s-a soldat cu doi morti

Un atac impotriva taberei Bastion din sudul Afghanistanului unde este stationat printul Harry s-a soldat ieri seara cu doi morti in randul coalitiei Isaf, printul Harry aflandu-se in afara oricarui pericol, conform declaratiilor Isaf, transmite AFP.

Un atac impotriva taberei unde este stationat printul Harry s-a soldat cu doi morti

Un atac impotriva taberei Bastion din sudul Afghanistanului unde este stationat printul Harry s-a soldat vineri seara cu doi morti in randul coalitiei Isaf, printul Harry aflandu-se in afara oricarui pericol,.

Doi morti intr-un accident teribil. Vinovatul tocmai fugise de la un alt accident pe care il ...

Doi oameni au murit si un altul a ajuns la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal in localitatea Sag din judetul Timis. Potrivit primelor concluzii ale politistilor, soferul unuia dintre automobilele implicate in accidentul de pe DN 59, un tanar de 22 de ani, a intrat pe contrasens din cauza vitezei excesive, izbind o masina care circula regulamentar. Autoritatile au descoperit, arata realitatea. net, ca vitezomanul mai acrosase un autoturism, cu doar cateva minute inainte de .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )