Libnet.ro
UNICEF

09:31

Satelitul GOCE s-a dezintegrat in atmosfera, fara incidente - Agentia Spatiala Europeana

Hotnews Hotnews,
 Satelitul GOCE s-a dezintegrat in atmosfera, fara incidente - Agentia Spatiala Europeana

Satelitul european GOCE, lansat in 2009 pentru a cartografia variatiile gravitatiei terestre, s-a dezintegrat la reintrarea in atmosfera terestra in noaptea de duminica spre luni, nefiind semnalate incidente, a anuntat Agentia Spatiala Europeana ESA), citata de AFP. continuă pe Hotnews

Agentia Spatiala Europeana: Satelitul GOCE s-a dezintegrat la reintrarea in atmosfera ...

Agentia Spatiala Europeana ESA) a declarat, luni, ca satelitul GOCE, lansat pentru a studia gravitatia terestra, a reintrat in atmosfera la trei saptamani dupa ce a ramas fara combustibil, iar cea mai mare parte din el a ars la contactul cu aerul. Directorul biroului pentru deseuri spatiale din cadrul ESA, Heiner Klinkrad, a sustinut ca ultimul contact pe care statiile de la sol l-au avut cu satelitul european GOCE a avut loc in noaptea de duminica spre luni, la ora 22. 42 GMT, in momentul in .

GOCE s-a dezintegrat in atmosfera. Fragemente din satelit s-au prabusit in Oceanul Pacific

Satelitul european GOCE, cu o greutate de peste o tona s-a dezintegrat in straturile superioare ale atmosferei terestre, informeaza luni Agentia Spatiala Europeana ESA), citata de RIA Novosti. Satelitul a.

UPDATE Satelitul GOCE: posibilitatea prabusirii deseurilor spatiale in Italia, exclusa de experti

Protectia civila italiana a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca posibilitatea prabusirii pe teritoriul Italiei a resturilor desprinse din satelitul GOCE, la intrarea acestuia in atmosfera, este de acum inainte exclusa, informeaza AFP.

Caderea unor fragmente din satelitul GOCE pe teritoriul italian, EXCLUSA de experti

Protectia civila italiana a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca posibilitatea prabusirii pe teritoriul Italiei a resturilor desprinse din satelitul GOCE, la intrarea acestuia in atmosfera, este de acum inainte.

Satelitul GOCE s-a prabusit pe Pamant dupa ce a ramas fara carburant

Satelitul GOCE, ce a fost lansat in anul 2009 pentru a cartografia variatiile inregistrate de gravitatia terestra, si-a epuizat rezervele de carburant si s-a prabusit pe Pamant, informeaza BBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )