Libnet.ro
UNICEF

19:00

Satu Mare: Primarul Kereskenyi Gabor anunta ca a castigat un nou mandat

B1 B1,
Satu Mare: Primarul Kereskenyi Gabor anunta ca a castigat un nou mandat

Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare, a anuntat ca este castigatorul unui nou mandat, potrivit numaratorii paralele a UDMR, care il crediteaza cu 55% dintre voturile valabil exprimate la numararea. continuă pe B1

UDMR a castigat la Satu Mare primaria municipiului resedinta de judet si presedintia CJ

UDMR a castigat presedintia Consiliului Judetean Satu Mare cu peste 50. 000 de voturi, potrivit rezultatelor partiale centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta.

UDMR castiga inca o data primaria si Consiliul Judetean Satu Mare

Numaratoarea buletinelor de vot de la alegerile din data de 27 septembrie au ajuns aproape la final. Rezultatele finale partiale arata ca UDMR a recastigat atat primaria cat si Consiliul Judetean Satu Mare.

Prezenta la vot in judetul Satu Mare: pana la ora 13:00, au votat 19,07% dintre cei inscrisi in liste

In judetul Satu Mare sunt asteptati azi la vot 313. 862 alegatori. La sectiile de votare din judet au ajuns in ultimele zile 345. 562 seturi de buletine de vot necesare pentru desfasurarea alegerilor locale, mastile de protetectie dar si solutiile dezinfectante necesare pentru cele 337 de sectii de vot.

Locatii inedite de vot in Satu Mare: la bar, in containere ori la caminul de batrani. in alte patru localitati se voteaza in casele unor sateni

In lipsa de spatiu si in absenta unei intedictii exprese a legii, autoritatile din Satu Mare au fost nevoite sa improvizeze sectii de votare in locatii inedite. S-a ajuns astfel in situatia ca oaemenii sa voteze la bar, in containere si chiar la caminul de batrani.

Rezultate partiale la alegerile locale. PNL castiga majoritatea primariilor din judetul Satu Mare

Peste 37. 000 de satmareni s-au prezentat la urne pentru a-si alege primarul, presedintele de Consiliu Judetean, consilierii locali si judeteni. La finalul zilei de vot, in judet nu au fost inregistrate incidente majore.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )