Libnet.ro
UNICEF

19:15

Satul Izvoarele se cutremura din nou. A trecut un an de cand localnicii traiesc cu frica in san

Adevărul Adevărul,
Satul Izvoarele se cutremura din nou. A trecut un an de cand localnicii traiesc cu frica in san

Exact cu un an in urma, in zona satului galatean incepea o serie de cutremure care avea sa numere peste 300 de seisme. Daca anul trecut, autoritatile competente au dat vina pe inundatiile din zona, anul acesta cutremurele au inceput din nou, chiar daca in zona nu a cazut un strop de ploaie. Oamenii au intrat din nou in panica. continuă pe Adevărul

Pamantul se cutremura din nou in satul Izvoarele. Fisurile din peretii caselor au reaparut, spre disperarea localnicilor

Cutremurele au inceput din nou la Izvoarele, judetul Galati. Oamenii se plang ca din nou se misca pamantul, de cateva ori pe zi, si au inceput sa le apara crapaturi in pereti. Aseara, a fost o.

FOTO Mhai Nesu, din nou slab si langa terenul de fotbal

George Ogararu a afisat doua fotografii cu Mihai Nesu, realizate pe marginea terenului de fotbal de la Cluj. Nesu, in scaunul cu rotile, a slabit si arata asa cum era atunci cand juca la Steaua. Dupa cativa ani de zile, viata sa a capatat un sens si este din nou langa sportul pe care il iubeste, in postura de analist video la Universitatea Cluj.

Teo Trandafir ajunge din nou la operatie!

Teo Trandafir va fi nevoita sa se opereze din nou. Dupa mai multe interventii la pancreas, care i-au salvat viata, in urma cu trei ani, si una de micsorare a stomacului, vedeta de televiziune va ajunge din nou pe masa chirurgului. Iata motivul.

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul. Cine apare in imaginile publicate pe internet

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul intr-un video postat postat pe internet. Pe imagini apare un presupus prizonier britanic, asezat la o masa, care acuza Statele Unite si Marea Britanie ca i-a.

Scandalul Iukos bis: asasinii economici lovesc din nou

Un scandal de proportii zguduie din nou elita economiei ruse Vladimir Ieftusenkov, unul din cei mai bogati oameni ai tarii, a fost inculpat pentru spalare de bani si plasat in resedinta supravegheata. Antreprenorii estimeaza ca este vorba de motive politice si evoca o afacere Iukos-bis, avand in vedere ca in culise se afla acelasi Igor Setcin, confidentul presedintelui rus Vladimir Putin, care a preluat ilegal bucati din Iukosul lui Hodorkovski. De aceasta data, Setcin vrea compania petroliera detinuta de Ieftusenkov si, potrivit media, a orchestrat operatiunea Basneft.

Actul normativ prin care 1.300 artisti primesc din nou indemnizatii suspendate in 2009 va fi aprobat luni

Actul normativ prin care un numar de aproximativ 1. 300 artisti vor beneficia din nou de drepturile speciale suspendate in 2009 va fi aprobat cel mai probabil de Guvern la inceputul saptamanii viitoare, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Actul normativ prin care 1.300 artisti primesc din nou indemnizatii suspendate in 2009 va fi aprobat luni

Actul normativ prin care un numar de aproximativ 1. 300 artisti vor beneficia din nou de drepturile speciale suspendate in 2009 va fi aprobat cel mai probabil de Guvern la inceputul saptamanii viitoare, a .

ANI a solicitat din nou Parlamentului revocarea din functii a senatorului Mora Akos si deputatului Stoica Stefan Bucur

Agentia Nationala de Integritate a solicitat din nou Senatului Romaniei si Camerei Deputatilor, revocarea din functii a senatorului Mora Akos Daniel si a deputatului Stoica Stefan Bucur. Prima solicitare a fost facuta in urma cu noua luni.

Angajatii Institutului Cantacuzino, din nou in strada. Oamenii spun ca situatia institutului este in colaps

Angajatii de la Institutul Cantacuzino vor iesi din nou in strada. Oamenii vor protesta pentru a doua zi consecutiv, nemultumiti ca nu si-au primit la timp salariile. in plus, cer rezolvarea situatiei.

Nicolescu: Gazprom ne va reduce, din nou, livrarile de gaze

Gazprom a notificat din nou autoritatile romane ca va reduce cu 10%, de astazi pana maine, livrarile de gaze catre tara noastra, a anuntat, ieri, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )