Libnet.ro
UNICEF

22:15

Scadere populatie Romania: 20 mil. locuitori, pentru prima data dupa 46 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scadere populatie Romania: 20 mil. locuitori, pentru prima data dupa 46 de ani

Populatia rezidenta a Romaniei a scazut, pentru prima data dupa 1968, sub 20 de milioane de locuitori a anuntat presedintele Institutului National de Statistica INS), Tudorel Andrei. continuă pe Wall-Street Ro

Scaderea populatiei in Romania: 20 mil. locuitori, pentru prima data dupa 46 de ani

Populatia rezidenta a Romaniei a scazut, pentru prima data dupa 1968, sub 20 de milioane de locuitori a anuntat presedintele Institutului National de Statistica INS), Tudorel Andrei.

INS: Pentru prima data dupa 1968, populatia Romaniei a scazut sub 20 de milioane de locuitori

Populatia rezidenta a Romaniei a scazut, pentru prima data dupa 1968, sub 20 de milioane de locuitori, aceasta fiind, la 1 ianuarie 2014, de 19. 600 de locuitori, a anuntat, vineri, presedintele Institutului.

INS: Populatia Romaniei, scade, pentru prima data in ultimii 46 de ani, sub 20 de milioane

Populatia rezidenta a Romaniei a scazut, pentru prima data dupa 1968, sub 20 de milioane de locuitori, la 19. 600 de locuitori, a anuntat, vineri, seful Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, conform Mediafax.

Jimmy Kimmel a devenit tata pentru prima data

Vis implinit pentru Jimmy Kimmel. Actorul si prezentatorul tv a devenit tatic, dupa ce sotia lui, Molly McNearney, a adus pe lume primul lor copil.

Cine a depus dosare pentru Prima casa poate urmari online aprobarea garantarii

Persoanele care au depus dosare de creditare pentru programul Prima casa, solicitand garantii din partea Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), vor putea urmari zilnic situatia aprobarii garantarii, pe pagina de Internet a Fondului, potrivit unui comunicat primit astazi de redactie.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )