Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scandal intr-o sala de culturism din Targu Jiu. Un barbat a fost batut de doi tineri

Adevărul Adevărul,
Scandal intr-o sala de culturism din Targu Jiu. Un barbat a fost batut de doi tineri

Doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore de catre politisti, dupa ce in urma o saptamana au batut un barbat de 37 de ani intr-o sala de culturism. continuă pe Adevărul

O, palmier frumos! Decor de Craciun DEBUSOLANT la Targu Jiu (FOTO)

Peisaj debusolant la Targu Jiu. Autoritatile au pregatit orasul de sarbatori cu traditionalele beculete, dar nu numai cu brazi, asa cum suntem obisnuiti. Anul acesta au venit cu o idee inedita:.

Un fost miner a devenit unul dintre cei mai mari producatori de produse din plastic din tara

Un fost miner a devenit un om de afaceri de succes. Lelius Stanusoiu este unul dintre cei mari producatori de produse din plastic din tara. Produsele realizate de fabrica acestuia din Targu Jiu se gasesc pe rafturile marilor magazine din tara.

CSM Bucuresti, victorie mare in Sala Dinamo din Capitala.

CSM Bucuresti a invins categoric formatia daneza NFH-Nykobing Falster Handboldklub, cu scorul de 39-26 18-12), intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, disputat in Sala Dinamo din Capitala, relateaza Agerpres.

Scandal la uzina Dacia din Mioveni, dupa ce primarul a transmis angajatilor sa nu mai protesteze

Scandal la uzina Dacia din Mioveni, dupa ce primarul a transmis angajatilor sa stea in banca lor si sa nu mai protesteze la adresa masurilor fiscale luate de Guvern pentru ca si-ar putea pierde locurile de.

Scene socante intr-o piata din Capitala. Un barbat a murit sub ochii unui echipaj medical care nu a stiut sa ii acorde primul ajutor

Scene socante in mijlocul unei piete din Bucuresti. Un barbat a murit sub ochii celor care trebuiau sa-i salveze viata. Martori spun ca echipajul medical al unui serviciu privat de ambulanta nu ar fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )