Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scandal cu pumni si picioare dupa incendiul urias dintr-un bloc de pe Soseaua Colentina

Antena3 Antena3,
Scandal cu pumni si picioare dupa incendiul urias dintr-un bloc de pe Soseaua Colentina

Scandal urias dupa incendiul puternic care a distrus mai multe apartament dintr-un bloc situat pe Soseaua Colentina din Bucuresti. Mai multi vecini au fost luati la bataie de trei barbati, chiriasi ai apartamentului in care ar fi izbucnit incendiul. continuă pe Antena3

Scandal dupa incendiul de pe Soseaua Colentina din Capitala

Patru persoane au fost duse la Politie dupa un scandal izbucnit in urma incendiului de pe Soseaua Colentina din Capitala, scrie Mediafax. Conform Politiei Capitalei, incendiul a fost sesizat in jurul orei 14. 00 la un apartament situat intr-un bloc de pe Soseaua Colentina. Au intervenit fortele ISU, iar dupa incendiu a fost sesizat in bloc un conflict, mai multe persoane devenind violente. La fata locului s-au deplasat echipaje ale Sectiei 7, precum si luptatori ai Serviciului Actiuni Speciale. Patru persoane au fost conduse la subunitatea de politie pentru audieri. Trei sunt cetateni straini doi barbati si o femeie).

TURCIA: Bilantul deceselor dupa incendiul de la spitalul din Gaziantep a crescut la 10

Ministrul turc al Sanatatii, Fahrettin Koca, a anuntat ca in incendiul izbucnit, ieri, la o sectie de terapie intensiva din Gaziantep, au murit zece persoane, relateaza news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )