Libnet.ro
UNICEF

16:30

Scandalul in care este implicata trupa TAXI a trecut la un nou nivel. Cartarescu face apel la ratiune: Nu e un manifest, un atac la Catedrala Mantuirii Neamului sau o teza de doctorat, e o poezie cantata (VIDEO)

B1 B1,
Scandalul in care este implicata trupa TAXI a trecut la un nou nivel. Cartarescu face apel la ratiune: Nu e un manifest, un atac la Catedrala Mantuirii Neamului sau o teza de doctorat, e o poezie cantata (VIDEO)

Scandalul in care este implicata trupa TAXI a trecut la un nou nivel. Pentru ca a aparut in videoclipul melodiei, un fan al lui Mircea Catarescu a dat foc unui exemplar al Cartii Frumoasele. continuă pe B1

Cantaretul de muzica populara Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul-manifest Despre smerenie/ Trupa Taxi: Domnul Lese a fost informat pe larg despre proiect

Solistul de muzica populara Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie, care este un manifest ce atrage atentia asupra dimensiunii Catedralei Neamului, si in care apar peste 30 de nume sonore din showbizul romanesc, muzicieni, dar si oameni de cultura. Grigore Lese spune ca nu a stiut ca melodia este un manifest impotriva Catedralei, crezand ca mesajul videoclipului este despre bisericile de lemn si despre cultura straveche, scrie News. ro. De cealalta parte, trupa Taxi precizeaza ca Grigore Lese stia versurile melodiei si fost informat pe larg despre proiectul formatiei.

Trupa Taxi il contrazice pe Grigore Lese, care sustine ca nu stiaadevaratul mesaj al piesei-manifest Despre smerenie: A fost informat pe larg despre proiect

Trupa Taxi a reactionat la declaratiile solistului Grigore Lese, care a cerut sa fie scos din videoclipul piesei-manifest Despre smerenie precizand ca a acceptat sa apara crezand ca este o campanie de sprijinire a bisericilor de lemn, nu una impotriva ridicarii Catedralei Mantuirii Neamului. Reprezentantii formatiei, insa, il contrazic.

VIDEO Trupa Taxi a scos o piesa-manifest despre Dumnezeu si Catedrala Mantuirii Neamului/ Dumnezeu prefera spatiile mici

In cel mai recent videoclip lansat de trupa Taxi, Despre smerenie, solistul Dan Teodorescu canta despre un vis in care incearca sa-l intalneasca pe Dumnezeu in Catedrala Mantuirii Neamului, in zadar insa. Acesta reuseste sa-l gaseasca, in cele din urma, intr-o biserica mica, de lemn, situata pe un deal. In videoclipul-manifest care atrage atentia asupra dimensiunii Catedralei, apar mai multe nume sonore din showbizul romanesc, muzicieni, dar si oameni de cultura precum Mircea Cartarescu sau Victor Rebengiuc.

VIDEO: Trupa TAXI a lansat un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului

Trupa TAXI a lansat, joi, melodia Despre smerenie, care reprezinta un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

Trupa Taxi alaturi de alti artisti condamna lipsa de modestie a Bisericii Ortodoxe din Romania (VIDEO)

Trupa Taxi, impreuna cu alte 33 de personalitati din lumea muzicii, a teatrului si a literaturii, a lansat o melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului. Piesa a fost lansata joi se nu.

Neculai Ontanu risca o noua urmarire penala. DNA cere redeschiderea unui dosar in care este implicat edilul

Tribunalul Bucuresti judeca luni o cerere a formulata de Sectia I a Directiei Nationale Anticoruptie, in care se cere confirmarea redeschiderii urmaririi penale intr-un dosar in care este vizat edilul suspendat al Sectorului 2, Neculai Ontanu, transmite Mediafax.

Google Play Store nu mai porneste, care este solutia

Un mesaj de eroare precum ,,Google Play Store nu mai porneste este foarte probabil, mai ales daca folositi de mult timp un Android. Din fericire, exista cateva solutii posibile care nu implica o cantitate semnificativa de efort pentru a le pune in aplicare. Google Play este magazinul virtual al utilizatorilor de Android si calea pe [].

MULTIMEDIA S.O.S Euro 2020 - Bucurestiul, in pericol sa piarda organizarea Campionatului European de Fotbal. Care este stadiul marilor proiecte necesare

Romania a primit o sansa unica de a gazdui la Bucuresti, pe Arena Nationala, patru din meciurile campionatului European de Fotbal din 2020. Cu cateva conditii insa: Romania are de rezolvat o serie de probleme-cheie si sa duca la capat mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii sportive si a celei de transport. Cu mai putin de patru ani inainte de eveniment, unele proiecte sunt departe de a fi gata, iar altele au sanse ZERO sa fie terminate la timp. Vezi in articol stadiul in care se afla modernizarea stadioanelor din Bucuresti, infrastructura de transport care sa lege centrul de Aeroport si Bucurestiul de vestul tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )