Libnet.ro
UNICEF

12:30

Scandalul retinerii avioanelor la sol: Cuc o ameninta cu plangere penala pe fosta sefa a Tarom

Hotnews Hotnews,
 Scandalul retinerii avioanelor la sol: Cuc o ameninta cu plangere penala pe fosta sefa a Tarom

Ministrul demis al Transporturilor Razvan Cuc o ameninta pe fosta sefa a Tarom Madalina Mezei ca ar putea formula plangere penala impotriva sa, pentru inducerea in eroare a organelor judiciare. Mezei a fost audiata luni la DNA, dupa ce a acuzat ca ministrul Transporturilor i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura. continuă pe Hotnews

VIDEO Scandalul retinerii avioanelor la sol in ziua motiunii. Fosta sefa a Tarom, audiata 4 ore la DNA

Directoarea demisa a Tarom, Madalina Mezei, a fost audiata luni la DNA timp de aproximativ patru ore, dupa ce l-a acuzat pe Razvan Cuc ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. La iesire, ea a spus ca a spus totul autoritatilor si ca are incredere in justitie.

DNA s-a sesizat in privinta scandalului retinerii avioanelor la sol in ziua motiunii. Cand va fi audiata Mezei

Scandalul retinerii la sol a avioanelor Tarom in ziua motiunii, in urma caruia seful companiei Madalina Mezei a fost demisa, iar Viorica Dancila a trimis Corpul de Control sa faca verificari asupra companiei, a ajuns pe mana procurorilor DNA, anunta G4Media.

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, despre scandalul retinerii avioanelor la sol: Am fost contactata de DNA si ma voi duce luni (VIDEO)

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, se va prezenta la DNA in contextul scandalului legat de faptul ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de.

Razvan Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, luni, ca analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom, Madalina Mezei, sustinand ca nepotismul, interesele personale si lipsa totala de implicare manageriala sunt chestiuni de notorietate publica in ceea ce o priveste.

Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva Madalinei Mezei

Ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, anunta, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca analizeaza posibilitatea legala de a formula o plangere penala impotriva fostului director general interimar la companiei TAROM Madalina.

Eugen Tomac (PMP), despre scandalul TAROM: Actiunile ministrului Cuc, marsavii demne de Venezuela lui Chavez si Rusia lui Putin. E halucinant ca unii care vor sa lungeasca interimatul Guvernului Dancila

Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat, vineri seara, ca actiunile lui Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, care i-ar fi indicat fostului director general TAROM sa opreasca avioanele cu parlamentari la sol in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )