Libnet.ro
UNICEF

17:15

Scenariu-surpriza, lansat de un sociolog: Tudorel Toader, posibil candidat PSD la alegerile prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Scenariu-surpriza, lansat de un sociolog: Tudorel Toader, posibil candidat PSD la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Sociologul Marius Pieleanu a lansat un scenariu suprinzator cu privire la alegerile prezidentiale din 2019. Acesta a sugerat ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar prutea fi propunerea de candidat din partea PSD. continuă pe B1

Tudorel Toader da vina pe guvern pentru initiativa de a sesiza Curtea Constitutionala in dosarul Lacului Belina

Tudorel Toader a precizat joi dimineata ca initiativa sesizarii Curtii Constitutionale pentru constatarea unui posibil conflict intre DNA si Guvern in urma instrumentarii de catre procurori a dosarului Belina nu a pornit de la Ministerul Justitiei, ci de la Guvern.

Tudorel Toader: Pana luni redactam draftul sesizarii ce urmeaza sa fie trimisa CCR

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi ca decizia privind sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in legatura cu posibilitatea ca procurorii sa ancheteze hotarari de guvern revine Executivului, insa redactarea documentului este facuta de Ministerul Justitiei MJ) si este posibil sa fie gata pana luni.

Tudorel Toader se inclina in fata liderilor PSD: Au deplina abilitare legala sa decida remanierea mea ca ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti, la sediul Ministerului, ca liderii PSD au deplina abilitare legala sa decida inlocuirea lui din functie.

Tudorel Toader, despre o posibila inlocuire a sa la Ministerul Justitiei:Au pe deplin abilitarea legala sa decida remanierea mea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti dimineata, in contextul in care secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut demisia, ca cei care l-au pus in post pot sa-l si remanieze.

Cum ii raspunde ambasadorul SUA lui Tudorel Toader, care ii reprosase ca nu are studii de drept: Propunerile ministerului Justitiei ar trage inapoi institutiile judiciare ale Romaniei

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, i-a replicat vineri ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care ii reprosase cu o zi in urma ca nu are studii de drept, ca este specializat in economie, stiinta care se bazeaza pe fapte si statistici, iar progresele Romaniei in lupta anticoruptie pot fi cuantificate. Insa, a avertizat ambasadorul, schimbarile legislative propuse de ministerul condus de Tudorel Toader ar trage inapoi institutiile judiciare ale tarii spre un punct in care nu statea la fel de bine la capitolul anticoruptie si stat de drept.

Hans Klemm ii da replica lui Tudorel Toader: ingrijorarile noastre nu sunt bazate doar pe sentimente sau pe lipsa de cunostinte

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, ii raspunde ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care a declarat joi ca diplomatul nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din.

Klemm ii raspunde lui Tudorel Toader: Nu am studiat dreptul.Ce ingrijoreaza SUA este faptul ca propunerilear trage inapoi institutiile judiciare ale tarii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat vineri, pentru Agerpres, ca progresele inregistrate de Romania in domeniul luptei impotriva coruptiei pot fi cuantificate, iar actualele propuneri de modificare a legilor Justitiei ar putea trage inapoi institutiile judiciare ale tarii. Mai mult, Klemm i-a raspuns lui Tudorel Toader ca, intr-adevar, nu e jurist, dar poate observa cum evolueaza Romania in actuala guvernare.

Klaus Iohannis, solicitare DE URGENTA pentru Tudorel Toader, pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga pachetul de legi pe justitie, pe care CSM a dat aviz negativ. Un astfel de raspuns trebuie sa dea foarte.

Klaus Iohannis il someaza pe Tudorel Toader sa o ia de la zero cu modificarile la legile Justitiei

Klaus Iohannis il someaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga pachetul de modificare a legilor Justitiei, aratand ca estenevoie de o noua negociere a continutului acestora cu.

Acum, TOTUL E OFICIAL! Tudorel Toader a facut ANUNTUL!

Anchetarea de catreDNAa dosarului Belina, in care sunt cercetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, va fi decisa de catre Curtea Constitutionala. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )