Libnet.ro
UNICEF

07:30

Circ mediatic de campanie: Klaus Iohannis ii ia apararea lui Kovesi in scandalul momentului. Sebastian Ghita reactioneaza (VIDEO)

B1 B1,
Circ mediatic de campanie: Klaus Iohannis ii ia apararea lui Kovesi in scandalul momentului. Sebastian Ghita reactioneaza (VIDEO)

Acuzatiile lui Sebastian Ghita despre plagiatul lui Kovesi, un circ mediatic de campanie. Aceasta a fost reactia presedintelui Klaus Iohannis cand a fost intrebat despre scandalul creat in. continuă pe B1

Sefa DNA ii cere lui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmarii penale in cazul lui Gabriel Oprea. Fostul vicepremier, acuzat de ucidere din culpa

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al PICCJ, Augustin Lazar, referatul cauzei, in vederea sesizarii Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pentru a aprecia asupra exercitarii dreptului de a cere urmarirea penala a lui Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru de Interne, potrivit unui comunicat al DNA.

Klaus Iohannis il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu: Acest om nu e preocupat de independenta justitiei. Scria biletele Draga Traian pentru a scapa un prieten

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Iohannis a afirmat ca al doilea om in stat nu este preocupat de independenta justitiei.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la Klaus Iohannis: ii vom monitoriza toate actiunile neconstitutionale

Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac dur la adresa lui Iohannis, in care face acuzatii si amenintari grave. Seful Senatului acuza ca presedintele Klaus Iohannis conduce o coalitie.

FOTO si VIDEO. Peste 150 de persoane au venit la inmormantarea soacrei presedintelui Klaus Iohannis

Peste 150 de persoane au fost prezente, marti, la inmormantarea Georgetei Lazurca, soacra presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Gabriel Oprea: Voi da curs acestei cereri!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca va da curs cererii de efectuare a urmaririi penale fata de fostul vicepremier Gabriel Oprea in dosarul privind moartea agentului Bogdan Gigina. Da, voi.

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, in cazul politistului Gigina

Presedintele Klaus Iohannis va da curs cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea in dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina. Anuntul a fost facut joi.

Klaus Iohannis: Voi da curs cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ramane coerent cu deciziile anterioare in cazul solicitarilor Justitiei si va aproba cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea in dosarul in care este acuzat de ucidere din culpa.

Klaus Iohannis: Voi da curs cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca va aproba cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea in dosarul in care este acuzat de ucidere din culpa. Cred ca ma banuiti.

Victor Ponta, cea mai tare ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Am o singura intrebare ca nu am inteles exact

Dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca a aflat de la televizor despre inundatii, Victor Ponta a lansat o ironie la adresa sefului statului pe pagina sa de Facebook. Am o singura intrebare ca nu am ic.

Klaus Iohannis critica abordarea reactiva a autoritatilor la inundatii: Suntem tara care tot timpul este luata prin surprindere!

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, joi, intr-o declaratie facuta la dezbaterea Managementul reducerii riscurilor la dezastre, de la Aula Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, abordarea reactiva a autoritatilor romane dupa inundatiile din ultimele zile.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )