Libnet.ro
UNICEF

18:45

Secretarul american Kerry: Prelungirea crizei bugetare ar putea afecta imaginea SUA la nivel global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Secretarul american Kerry: Prelungirea crizei bugetare ar putea afecta imaginea SUA la nivel global

Secretarul de stat, John Kerry, a avertizat astazi asupra faptului ca prelungirea crizei bugetare ar putea sa influenteze pozitia Statelor Unite ale Americii SUA) la nivel global, conform AFP. continuă pe Ziarul Bursa

John Kerry: Criza bugetara ar putea afecta pozitia SUA pe plan global

O criza bugetara prelungita la Washington risca sa afecteze pozitia Statelor Unite pe plan global, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, aflat la summitul Forumului de cooperare Asia-Pacific.

Barack Obama isi anuleaza intregul turneu in Asia din cauza crizei bugetare

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, care ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, din cauza crizei bugetare in curs in Statele Unite, a anuntat joi seara.

Barack Obama si-a anulat turneul in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA. Vizita sa oficiala in Asia urma sa aiba loc saptamana viitoare. Data fiind paralizia .

Draghi: Oprirea partiala a activitatii statului federal american ar putea afecta economia ...

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce partidele din Congres nu au aprobat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, ar putea afecta recuperarea economiei mondiale daca situatia nu revine la normal in scurt timp, a avertizat presedintele BCE, Mario Draghi, transmite Mediafax. Blocajul bugetar din SUA este un risc daca se prelungeste, a raspuns Draghi la o intrebare despre situatia din SUA. In prezent, pare ca nu va fi cazul. Dar daca se va .

FMI: Impactul financiar al crizei bugetare din SUA este unul benign

Inchiderea partiala a agentiilor federale americane a avut pana acum doar un impact benign asupra pietelor financiare insa, pe termen lung, ar putea conduce la o reducere a creditului din cauza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )