Libnet.ro
UNICEF

20:30

Secretarul de stat american John Kerry anunta un acord pe tema unei baze de negocieri intre Israel si palestinieni

B1 B1,
Secretarul de stat american John Kerry anunta un acord pe tema unei baze de negocieri intre Israel si palestinieni

Secretarul de Stat american, John Kerry, a anuntat, vineri, ca s-a ajuns la un acord pentru o baza de negocieri intre Israel si Autoritatea Palestiniana, relateaza AFP. Acest lucru ar permite relansarea. continuă pe B1

John Kerry: Este prematur sa stim in ce directie se va indrepta Egiptul.

Este prematur sa stim in ce directie se va indrepta Egiptul dupa inlaturarea presedintelui Mohamed Morsi de catre armata, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, aflat in vizita in Iordania, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Ordinea trebuie instaurata, la fel stabilitatea; drepturile trebuie protejate; Egiptul trebuie sa revina la normal, a declarat Kerry in cursul unei conferinte de presa organizate la Amman. Dar este prematur sa facem declaratii despre directia spre care se va .

Autoritatea Palestiniana respinge planul lui John Kerry de reluare a negocierilor cu Israelul

Liderii Autoritatii Palestiniene au respins joi planul de reluare a negocierilor cu Israelul conform termenilor propusi de secretarul de Stat american, John Kerry, relateaza AFP.

SUA se tem ca-si pierd influenta in Orientul Mijlociu

Secretarul de stat american John Kerry a discutat in Iordania cu omologii sai arabi despre problema israeliano-palestiniana, conflictul sirian si situatia din Egipt.

Cel de-al 51-lea stat american? Zece comitate din Colorado vor sa se rupa de restul statului

Reprezentantii a zece comitate din nord-estul Colorado si-au anuntat intentia de a se separa de restul statului american. Regiunea, care ar deveni cel de-al 51-lea stat din SUA si s-ar numi Colorado de Nord, este predominant rurala, scrie cotidianul spaniol ABC.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2881 seconds )