Libnet.ro
UNICEF

17:15

Secretul loviturii de stat din Turcia. Erdogan ar fi inscenat totul

Antena3 Antena3,
Secretul loviturii de stat din Turcia. Erdogan ar fi inscenat totul

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, ar fi putut inscena tentativa esuata de lovitura de stat produsa vineri noapte, potrivit unui scenariu prezentat sambata, la o Editie speciala, de la. continuă pe Antena3

Ambasadorul Turciei: Gruparea lui Gulen, aflata in spatele loviturii de stat din Turcia, are 11 scoli in Romania

Ambasadorul Turciei in Romania, Osman Koray Ertas, a declarat sambata ca gruparea din spatele loviturii de stat din Turcia are 11 scoli in Romania, afimand ca Turcia a facut demersurile pentru extradarea lui Fethullah Gulen din SUA, care ar fi implicat in tentativa de asasinare a presedintelui turc, informeaza Mediafax.

Liderii loviturii de stat din Turcia au fost retinuti

Participantii la lovitura de stat esuata din Turcia se predau rand pe rand si sunt retinuti de politie. Mai multi ofiteri de rang inalt, suspectati ca au pus la cale puciul de noaptea.

FOTO+VIDEO. Lovitura de stat din Turcia esueaza. Ergodan ameninta ca cei responsabili vor plati un pret greu. 66 de oameni au murit

Lovitura de stat din Turcia, de vineri noaptea,pare sa fi esuat, sambata dimineata, dupa ce foarte multi oameni au iesit in strada, iar presedintele Erdogan a ajuns la Instanbul, in cursul noptii, de unde a anuntat ca cei responsabili vor plati un pret greu, conform Reuters.

Nou bilant in urma tentativei de lovitura de stat din Turcia: peste 200 de persoane au fost ucise si peste 2.000 ranite

UPDATE: Nou bilant al persoanelor decedate in Turcia: 161 de morti, dintre acestia 49 de civili, 41 de politisti si 104 pucisti. in urma tentativei de lovitura de stat din Turcia 1. 563 de soldati.

Opt militari, implicati in tentativa de lovitura de stat din Turcia, cer azil politic in Grecia. Ministrul turc de Externe: Am cerut Atenei sa-i extradeze pe cei opt tradatori cat mai curand posibil

Un elicopter militar turc, la bordul caruia se aflau opt barbati care cer azil politic dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia, a aterizat sambata in Grecia, informeaza politia elena, citata.

Klaus Iohannis, despre tentativa de lovitura de stat din Turcia: Stabilitatea tarii, pe baza respectarii democratiei si institutiilor democratic alese de poporul turc, este importanta pentru securitatea regionala, europeana si internationala

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. intr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale se arata ca seful statului este in contact.

Nou bilant in urma tentativei de lovitura de stat din Turcia: 90 de persoane au fost ucise si peste 1.000 ranite

In urma tentativei de lovitura de stat din Turcia 1. 563 de soldati si ofiteri au fost arestati, iar 29 colonei si cinci generali au fost demisi. Cel putin 90 de persoane au fost ucise si 1154 ranite.

Lovitura de stat din Turcia a fost respinsa. Trupele sa se intoarca la baraci. Anuntul a fost facut de Guvernatorul Istanbulului si purtatorul de cuvant al serviciilor de informatii

Tentativa de loviturade stat din Turcia a fost respinsa. Anuntul a fost facut deGuvernatorul Istanbulului si purtatorul de cuvant al serviciilor de informatii turce, scrie AP,.

Lovitura de stat din Turcia a fost respinsa. Trupele sa se intoarca in cazarma. Anuntul a fost facut de Guvernatorul Istanbulului si purtatorul de cuvant al serviciilor de informatii

Tentativa de loviturade stat din Turcia a fost respinsa. Anuntul a fost facut deGuvernatorul Istanbulului si purtatorul de cuvant al serviciilor de informatii turce, scrie AP,.

Cine e principalul planificator al loviturii de stat din Turcia

Un ofiter recent inlaturat din pozitia de consilier juridic in cadrul fortelor armate, identificat ca Muharrem Kose, ar fi principalul planificator al loviturii de stat aflata in desfasurare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )