Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt va functiona temporar in cladirea Nefromed, anunta autoritatile locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt va functiona temporar in cladirea Nefromed, anunta autoritatile locale

In urma tragediei de la spitalul judetean din Piatra Neamt, din 14 noiembrie, cand mai multi pacienti si-au pierdut viata intr-un incendiu devastator, autoritatile au mutat sectia de Terapie Intensiva in cladirea Nefromed, relateaza G4media. continuă pe Ziarul Bursa

inca un pacient a decedat, in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Bilantul a ajuns la 12 morti

Inca un pacient si-a pierdut viata, in urma incendiului de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Neamt. Bilantul a ajuns la 12 morti. Cu regret trebuie sa anuntam ca a decedat un.

Ce risca persoanele vinovate de incendiul din sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, sectia ATI, a provocat un nou scandal national. Nefericitul eveniment s-a petrecut la 10 ani dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti si la 5ani de la clubul.

Focar de coronavirus la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean Botosani: Zeci de pacienti si cadre medicale, testati pozitiv

Focar de COVID-19 la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani. 40 de pacienti internati in sectia de acuti, trei asistenti medicali si cinci infirmieri au fost testati.

inca un pacient transferat de la Sectia ATI a Spitalului Neamt a murit la Iasi

O femeie de 68 de ani care a fost transferata la finele saptamanii trecute la Spitalul modular Letcani, de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a murit in cursul zilei de joi, 19 noiembrie.

inca o victima a tragediei din Spitalul de la Piatra Neamt, sectia ATI, a murit. in total, 13 decese

Sambata, 14 noiembrie, 10 pacienti cu COVID-19, de la sectia ATIa Spitalului din Piatra Neamt au murit pe loc in urma incendiului, iar alti 7 au fost transferati de urgenta la alte unitati sanitare, i.

Luptatorul mort in iadul de la Sectia ATI. Mircea Covatariu, condus de sportivi si revolutionaripe ultimul drum

In incendiul catastrofal de la Spitalul Judetean Neamt a decedat si Mircea Covatariu, fost antrenor si sportiv de performanta la Radauti, Constanta si Dinamo Bucuresti.

Bomba cu ceas de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Braila. Fara autorizatie de la pompieri din 2013

ISU Braila a emis un aviz de securitate la incendiu in 2011, lucrarile de reabilitare s-au finalizat in 2013, dar nici pana astazi nu a fost facuta solicitarea de obtinere a autorizatiei de securitate la incendiu.

EXCLUSIV Cine sunt cadrele medicale care au facut amor in sectia ATI. Ireal cum s-au razbunat partenerii de viata pe ei

Am aflat cine sunt cadrele medicale care au facut amor in sectia ATI! Mailul anonim primit de catre directorul spitalului din Targu Jiu ar fi fost trimis chiar de sotia medicului infidel, pentru a se razbuna pe el. Aceasta a suferit enorm cand a aflat ca o insala. Reamintim ca o asistenta medicala si un .

MANAGERUL SPITALULUI JUDETEAN SIBIU: Nu m-am lasat influentata de constrangere

Managerul demisionar al Spitalului Judetean Sibiu, Liliana Coldea, a transmis, miercuri, ca si-a facut treaba in slujba pacientilor si a medicilor din spital, iar actul medical nu a avut de suferit cat timp a condus unitatea.

Morga Spitalului Judetean Sibiu, dotata cu un container cu instalatie de racire. 308 decese s-au inregistrat de la debutul pandemiei

Morga Spitalului Judetean Sibiu a fost dotata cu un container cu instalatie de racire, cu capacitate de 12 locuri. Unitatea mai dispune de un container si face demersuri pentru racordarea acestuia la o instalatie de racire. De la debutul pandemiei, s-au inregistrat 308 decese la persoane infectate cu noul coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )