Libnet.ro
UNICEF

20:30

O secventa cu Steve McQueen, desemnata cea mai buna scena cu motociclete din istoria cinematografiei

Adevărul Adevărul,
O secventa cu Steve McQueen, desemnata cea mai buna scena cu motociclete din istoria cinematografiei

O secventa din filmul Marea evadare/The Great Escape 1963), in care actorul american Steve McQueen interpreteaza un personaj urmarit de nazisti, a fost desemnata cea mai buna scena cu motociclete din istoria cinematografiei. continuă pe Adevărul

Pe iOS 8.0, Fleksy este cea mai buna tastatura virtuala pentru romani.

Imediat dupa instalarea iOS 8. 0, cea mai mare fascinatie a mea a fost legata de tastaturile virtuale terte dintre care, cea mai buna este Fleksy. Dupa ce mi-am instalat iOS 8 pe iPhone 5S si iPad Air, m-am grabit sa-mi instalez vreo trei-patru tastaturi pentru a-mi forma o opinie concludenta pe marginea lor. Cel mai mult mi-a placutFlesky. Aceasta din urma este singura gratuita care incorporeaza si suportul pentru limba romana. in urma descarcarii din AppStore, ii puteti ajusta cateva [].

Cea mai buna tableta Amazon a devenit si mai buna: Kindle Fire HDX 8.9

Amazon completeaza lansarile de toamna cu o tableta premium noua. Este vorba de Kindle Fire HDX 8. 9, mai rapida, cu sunet mai bun, dar cu acelasi sistem de operare Fire OS. Kindle Fire HDX 8. 9 de la Amazon este un produs putin ajustat fata de anul trecut, suficient cat sa justifice o noua lansare. Pe lista celor mai mari noutati se trec un procesor mai rapid, sunet Dolby mai bun si o noua versiune de Fire OS un Android [].

Am urcat in clasamentul FIFA si ocupam cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani

Reprezentativa de fotbal a Romaniei ocupa cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA/Coca-Cola.

Amazon lanseaza poate cea mai buna tableta pentru copii

Amazon Kindle Fire HD este seria de tablete ieftine a companiei, dar acum are una si pentru copii. Amazon Kindle Fire HD Kids Edition este o tableta disponibila cu ecran de 6 sau 7 inci, identica cu celelalte doua modele, in ceea ce priveste dotarile tehnice, dar a fost gandita pentru copii, continutul si rezistenta fiind adaptate in concordanta. The Verge noteaza ca pretul unei tablete Amazon pentru copii incepe de la 149 de dolari pentru 6 inci) si ajunge [].

Educatia este cea mai buna zestre pe care putem sa o dam copiilor nostri

Accesul la educatie nu este o favoare, ci o obligatie pe care trebuie sa o asiguram copiilor nostri din prima zi si pana in ultima zi de scoala. Fiecare leu alocat pentru o mai buna educatie, pentru accesul la instruire a unui copil, indiferent ca se afla in mediul rural sau in mediul urban, nu este o cheltuiala, ci o investitie in prezentul, dar mai ales in viitorul copiilor nostri.

Presedintele Asociatiei Judecatorilor din Romania: Este nevoie de o definire mai buna a statutului judecatorului

Este nevoie de o mai buna definire a statutului judecatorului pentru o justitie mai buna, spune presedintele Asociatiei judecatorilor din Romania. Gabriela Baltag sustine ca cei care blameaza.

Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

In cartierul Drumul Taberei, cartierul santier al Bucurestiului, a fost dezvelita cea mai mare pictura murala din oras, mai mare decat cea de pe blocul din Militari.

August 2014, cea mai fierbinte luna august de pe planeta. S-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi din 1880 si pana in prezent

August 2014 a fost cea mai calda luna august de pe planeta de la inceputul inregistrarii unei cresteri a temperaturilor mondiale, in 1880 si pana in prezent, a anuntat joi Agentia americana oceanografica.

Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

LG G3 poate fi poate cel mai bun smartphone cu Android de pe piata in momentul acesta, iar compania din Coreea de Sud vrea sa demonstreze asta. Au pus cea mai mare reclama din lume.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )