Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sedinta a CEx al PSD inainte de Congres si motiunea de cenzura. Firea, despre relatia cu Ponta: Lasam o usa intredeschisa pentru viitoare colaborari

Adevărul Adevărul,
Sedinta a CEx al PSD inainte de Congres si motiunea de cenzura. Firea, despre relatia cu Ponta: Lasam o usa intredeschisa pentru viitoare colaborari

Comitetul Executiv al PSD se reuneste miercuri, de la ora 12. 00, la sediul partidului din Kiseleff. Este ultima sedinta a conducerii social-democrate inainte de Congresul de sambata. continuă pe Adevărul

PSD urmeaza sa depuna motiunea de cenzura; documentul ar putea fi citit in aceasta saptamana

Partidul Social Democrat ar urma sa depuna luni, la Parlament, motiunea de cenzura la adresa Cabinetului Orban, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD, a anuntat, miercuri, ca social-democratii vor depune in data de 17 august motiunea de cenzura impotriva Guvernului, sustinand ca Romania este o tara in deriva si cu un guvern cu zero credibilitate.

PSD depune azi motiunea de cenzura impotriva Guvernului

PSD depune azila Parlament a doua motiune de cenzura impotriva Cabinetului condus de Ludovic Orban, intitulata Guvernul PNL, de la pandemie la pandemita generalizata, belsug in buzunarele clientelei PNL, saracie in buzunarele romanilor.

PSD depune luni motiunea de cenzura. Cati parlamentari au semnat-o

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca in cursul zilei de luni va fi depusa motiunea de cenzura la adresa Cabinetului Orban, document care se intituleaza Guvernul PNL - de la pandemie la pandemita generalizata. Belsug in buzunarele clientelei PNL, saracie in buzunarele romanilor, relateaza Agerpres.

Mircea Badea arunca bomba inainte de motiunea de cenzura: a spus bancul cu militieni care se aseamana cu situatia PSD - Orban

Realizatorul de la Antena 3 a vorbit despre motiunea de cenzura pe care PSD-ul a inaintat-o impotriva Guvernului Orban. Mircea Badea a asemanat aceasta criza politica cu un banc cu.

CIOLACU: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Avem o propunere de premier

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anuntat azi seara, la lansarea candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca luni PSD va depune la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, iar aceasta urmeaza sa fie citita saptamana viitoare in plen, iar apoi va fi stabilita data votului, conform news. ro.

Marcel Ciolacu: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Cand e programat votul impotriva Guvernului Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, in carul evenimentului de lansare a candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca Partidul Social Democrat va depune luni la Parlament motiunea de.

Marcel Ciolacu: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Avem o propunere de premier

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, in cadrul evenimentului de lansare a candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca Partidul Social Democrat va depune luni la Parlament motiunea de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )