Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sedinta extraordinara la Guvern. Ultima procedura pentru listarea la bursa a Romgaz

Hotnews Hotnews,
 Sedinta extraordinara la Guvern. Ultima procedura pentru listarea la bursa a Romgaz

Guvernul se va reuni vineri in sedinta extraordinara pentru indeplinirea ultimei proceduri pentru listarea la bursa a companiei Romgaz. continuă pe Hotnews

Executivul discuta vineri despre ultima procedura pentru listarea Romgaz.

Guvernul discuta, vineri, intr-o sedinta extraordinara, despre indeplinirea ultimei proceduri pentru listarea la bursa a companiei Romgaz, transmite Agerpres. Seful Executivului, premierul Victor Ponta, a anuntat de miercuri reuniunea. Vineri dimineata, la ora 10. 00, o sa avem o sedinta de Guvern extraordinara, ca sa spun asa - sa vina ministrii care pot, care nu vor trimite - n. r. ) secretarii de stat -, pentru ca trebuie indeplinita ultima procedura pentru listarea Romgaz, a spus Ponta, .

Guvernul va organiza vineri o sedinta extraordinara pentru aprobarea listarii Romgaz pe bursa

Premierul Victor Ponta a anuntat ca vineri, 18 octombrie, va avea loc o sedinta extraordinara de Guvern pentru ca trebuie indeplinita ultima procedura pentru privatizarea Romgaz. Compania Romgaz urmeaza sa listeze actiuni la BVB si certificate de depozit la bursa din Londra, statul sperand sa obtina circa 600 de milioane de euro pentru 15% din actiuni.

Oferta Romgaz, programata pentru sedinta de guvern

Cea mai asteptata oferta de listare la Bursa, cea a producatorului de gaze Romgaz, ar putea sa inceapa saptamana viitoare, daca Guvernul va aproba, astazi, in sedinta extraordinara, intervalul de pret, dupa cum a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta.

Ponta: Puteti incepe noua procedura pentru privatizarea CFR Marfa

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa, proces care sa fie incheiat pana in vara anului viitor, fara ca Guvernul sa mai fie blocat de catre CSAT.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )