Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa DNA, despre OUG privind interceptarile: Cei care nu comit fapte grave pot sa se simta foarte liberi!

Antena3 Antena3,
Sefa DNA, despre OUG privind interceptarile: Cei care nu comit fapte grave pot sa se simta foarte liberi!

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind interceptarile asigura o continuitate in lupta cu coruptia si. continuă pe Antena3

Basescu arata care este meritul OUG privind interceptarile

Presedintele Miscarii Populare si fostul sef de stat, Traian Basescu, a atras atentia, pe Facebook, ca Ordonanta de Urgenta privind interceptarile poate fi neconstitutionala, insa inchide gura acelora care in mod mincinos trimbitau incheierea luptei anticoruptie din cauza CCR.

Decizia CCR si OUG privind interceptarile, publicate in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei referitoare la neconstitutionalitatea dispozitiilor privind efectuarea supravegherii tehnice de alte organe specializate ale statului a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial. De asemenea, luni seara, si OUG privind privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal a fost publicata in Monitorul Oficial.

inchide gura celor care trambitau incheierea luptei anticoruptie

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca ordonanta de urgenta privind interceptarile nu raspunde nevoilor reale pentru ca multa vreme nu va putea fi operationalizata de unele institutii care au primit dreptul de interceptare a comunicatiilor '', transmite Agerpres.

OUG privind interceptarile, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial, transmite Agerpres.

Decizia CCR si OUG privind interceptarile au fost publicate in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitateaprevederii din Codul de procedura penala potrivit careia supravegherea tehnica poate fi efectuata de alte organe specializate ale statului decat organul de cercetare penala sau lucratorii specializati din cadrul politieia fost publicata in Monitorul Oficial.

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, la Adevarul Live, despre OUG privind interceptarile

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, este invitata la Adevarul Live unde discuta despre Ordonanta de Urgenta privind interceptarile si despre cum isi vor desfasura activitatea anchetatorii fara ajutorul ofiterilor SRI.

Centrul de Resurse Juridice: Ordonanta privind interceptarile este neconstitutionala. Un comentariu cu observatii punctuale

Centrul de Resurse Juridice considera ca textul OUG privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal este neconstitutionala, aratand ca ea nu este conforma cu Decizia Curtii Constitutionale. Vezi in text principalele observatii facute de CRJ.

Dragnea, despre declaratiile ministrului Justitiei: Drepturile si libertatile fundamentale nu sunt un moft pentru nimeni/ O dezbatere larga care sa completeze ordonanta privind interceptarile nu poate poate fi evitata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Buzau, ca apreciaza faptul ca Guvernul a actionat repede prin ordonanta privind interceptarile si a adaugat ca o dezbatere larga care sa completeze ordonanta nu poate poate fi evitata, transmite Agerpres. Despre afirmatiile ministrului Justitiei, Raluca Pruna, Dragnea a spus ca sunt facute cu patima.

Asociatia Magistratilor din Romania respinge ordonanta de urgenta privind interceptarile

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) respinge ordonanta de urgenta privind interceptarile, adoptata vineri de Guvern, si solicita sprijinul Avocatului Poporului, care are posibilitatea contestarii respectivului act normativ.

Gorghiu: Basescu, Tariceanu si Ponta-reactii toxice privind interceptarile. Dragnea-vocea rationala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a criticat, miercuri, toxicitatea reactiilor lui Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta pe tema ordonantei privind interceptarile, afirmand ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost vocea rationala in aceasta dezbatere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3235 seconds )