Libnet.ro
UNICEF

23:15

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, la Adevarul Live, despre OUG privind interceptarile

Adevărul Adevărul,
Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, la Adevarul Live, despre OUG privind interceptarile

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, este invitata la Adevarul Live unde discuta despre Ordonanta de Urgenta privind interceptarile si despre cum isi vor desfasura activitatea anchetatorii fara ajutorul ofiterilor SRI. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi, dupa decizia CCR privind interceptarile: Formularea CCR privind dosarele aflate pe rolul instantelor poate ridica interpretari / Despre proiectul UDMR de modificare a legii CCR: Cel mult ar putea sa ajute persoanele deja condamnate

Proiectul de lege propus de UDMR pentru modificarea Legii Curtii Constitutionale, ce prevede ca hotararile instantelor care nu tin cont de deciziile CCR sa fie nule de drept, ar putea cel mult sa ajute persoanele condamnate, nu pe magistrati, a declarat marti, la TVR1, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Sefa DNA a vorbit si despre faptul ca formularea din hotararea CCR privind aplicarea asupra dosarelor aflate pe rol lasa loc de interpretari, si ca in opinia juristilor, de indata ce un dosar a trecut de camera preliminara, unde se stabileste legalitatea nei probe, ar trebui sa nu mai fie vizat de aceasta decizie a Curtii.

Laura Codruta Kovesi, intrebata cand vine DNA la TVR: Cand suntem chemati venim. Asteptam sa fim sesizati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a fost intrebata marti seara de Ramona Avramescu, in cadrul unei emisiuni difuzate de postul public de televiziune, cand vine DNA la TVR. Cand suntem chemati, venim!, a raspuns sefa DNA, aratand ca este necesara o sesizare pentru a putea face acest lucru.

Laura Codruta Kovesi sustine ca DNA a tinut la sertar sute de dosare ANRP

Peste 200 de noi dosare privind retrocedarile sunt in lucru acum la DNA. Dezvaluirea a fost facuta chiar de procurorul sef al institutiei, Laura Codruta Kovesi. Aceasta recunoaste ca dosare care vizau.

Toate resursele de la Serviciul Tehnic vor lucra pentru implementarea deciziei CCR si OUG

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca toate resursele de la Serviciul Tehnic vor lucra pentru a implementa decizia Curtii Constitutionale privind interceptarile si ordonanta de urgenta care a fost adoptata, mentionand ca se va incerca recrutarea politistilor din structurile care anterior au pus in supraveghere masurile de natura tehnica, transmite Agerpres.

Kovesi: Orice sprijin de natura umana din partea SRI este exclus. Anul trecut, in 52% dintre dosare nu am folosit masuri de supraveghere tehnica

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, si Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, explica pentru TVR despre ce s-a schimbat in justitie dupa decizia CCR privind interceptarile si Ordonata Guvernului adoptata vineri, document care modifica patru acte normative.

Kovesi: Anul trecut, in 52% dintre dosare nu am folosit supraveghere tehnica. Daca cineva crede ca lupta cu coruptia s-a sfarsit se insala amarnic

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, si Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, explica pentru TVR despre ce s-a schimbat in justitie dupa decizia CCR privind interceptarile si Ordonata Guvernului adoptata vineri, document care modifica patru acte normative.

Laura Codruta Kovesi, dezvaluire in premiera despre aportul SRI in dosarele DNA

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat marti ca in mai mult de jumatate dintre dosarele care au fost trimise in instanta in cursul anului 2015 nu au fost folosite masuri de.

Laura Codruta Kovesi, anunt de ultima ora. Schimbare importanta la DNA in perioada urmatoare

Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca in urma decizie CCR privind interceptarile va exista o incetinire a solutionarii dosarelor, potrivit cotidianul. ro. Evaluarea.

Adevarul Live ora 13.00: Raul Gheba si Teo, despre stand-up comedy in Romania

Interviu Raul Gheba. Interviu Teo. Raul Gheba si Claudiu Teohari, doi dintre cei mai cunoscuti comedianti de stand-up din mediul online, vin la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a discuta despre un nou show pe care il pregatesc pentru Comedy Central, dar si pentru a analiza fenomenul de stand-up comedy in Romania si a pune sub lupa statutul comediantului roman.

Regizorul Alexandru Solomon, la Adevarul Live, de la ora 15.00, vorbeste despre film si drepturile omului

Festivalul One World Romania 2016 isi incepe cea de-a noua editie luni, 21 martie, cu proiectii in cinematografe si evenimentul de deschidere de la MNAC. in direct, in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, regizorul Alexandru Solomon, director al festivalului, vorbeste despre editia din acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )