Libnet.ro
UNICEF

15:31

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

B1 B1,
Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul FMI, Christine Lagarde, se declara optimista cu privire la viitorul zonei euro, despre care spune ca va depasi criza datoriilor. Aflata intr-o vizita in Lituania, Lagarde a subliniat importanta. continuă pe B1

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa, joi, ca zona euro va depasi criza datoriilor, informeaza Mediafax. Ea a subliniat intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni bancare, relateaza AFP. Cred ca exista un viitor stralucit pentru Europa si un viitor stralucit pentru euro si zona euro, a declarat Lagarde jurnalistilor, la Vilnius. Acest viitor depinde de continuarea reformelor structurale, consolidarea arhitecturii europene, in .

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa joi ca zona euro va depasi criza datoriilor, ea subliniind, intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni.

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa joi ca zona euro va depasi criza datoriilor, ea subliniind, intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni bancare, relateaza AFP.

Christine Lagarde: Zona euro are un viitor stralucit

Directoarea generala a Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, s-a declarat convinsa, joi, ca zona euro va controla criza datoriilor, insistand insa asupra importantei reformelor structurale si a unei uniuni bancare, scrie AFP.

Comisia Europeana crede ca eventuale noi planuri de salvare in Zona Euro s-ar putea face fara interventia FMI

Uniunea Europeana trebuie sa se descurce in viitor si fara Troica formata cu Fondul Monetar International, in cazul necesitatii unui nou plan de salvare pentru o tara din Zona Euro, afirma vicepresedintele Comisiei Europene, Viviane Reding, citat de AFP.

Sefa FMI, impresionata de Bucuresti: Mi-a adus aminte de orasul meu natal, Paris

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, aflata pentru prima data in Romania, s-a aratat impresionata de frumusetea orasului Bucuresti, despre care a spus ca ii aminteste de orasul natal, Paris. Am.

Exporturile din zona euro continua sa scada

Exporturile din zona euro au scazut pentru a doua luna consecutiv in mai, pe fondul recesiunii din regiune.

Ce parere are sefa FMI despre Romania.

Presedinta Fondului Monetar International FMI) a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Romania se uita spre Occident, iar oamenii pe care i-a cunoscut se simt, deopotriva, romani si europeni. Mi s-a spus ca se numeste micul Paris, iar arhitectura mi-a adus aminte de orasul natal, adica de Paris, a spus Christine Lagarde, aflata pentru prima oara in Romania. Totodata, Lagarde a mai spus ca destinul tarii noastre se impleteste cu cel al Europei si ca .

Mircea Badea, despre intalnirea dintre Basescu si sefa FMI: Exact ca in bancu ala cu...

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a comentat la Citizen Badea, din cadrul 100 de minute, cu privire la intalnirea pe care presedintele Traian Basescu a avut-o cu directorul FMI, Christine Lagarde. Mircea.

Sefa FMI, Christine Lagarde, primita de Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a primit-o, marti, la Cotroceni, pe Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International. Directorul general al FMI se afla in Romania, luni si marti, iar miercuri,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )