Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sefii Garzii Financiare Teleorman, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala

Antena3 Antena3,
Sefii Garzii Financiare Teleorman, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala

Sefii Garzii Financiare Teleorman au fost trimisi in judecata pentru evaziune fiscala. Cei trei comisari sunt acuzati de abuz in serviciu in forma calificata dupa ce au refuzat sa ancheteze un avocat care. continuă pe Antena3

Fost sef al Garzii Financiare Teleorman, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Fostul sef al Garzii Financiare Teleorman Aurel Puiu si doi comisari au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, fiind acuzati ca nu au trimis la DNA rezultatele unui control cerut de procurori intr-un dosar in care un avocat era cercetat pentru evaziune fiscala de peste 7,5 milioane lei, relateaza Mediafax. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a lui Aurel Puiu, comisar sef sectie Garda Financiara Teleorman la data faptelor, Cantemir .

Fostul sef al Garzii Financiare Teleorman, trimis in judecata pentru abuz in seviciu. Acesta ar fi protejat un avocat acuzat de evaziune fiscala

Fostul sef al Garzii Financiare Teleorman, Aurel Puiu, si doi comisari au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, fiind acuzati ca nu au trimis la Directia Nationala Anticoruptie DNA) rezultatele unui control cerut de procurori intr-un dosar in care un avocat era cercetat pentru evaziune fiscala de peste 7,5 milioane lei. Dosarul va fi judecat de magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Lady Gaga, data in judecata pentru plagiat. Afla de ce.

Cantareata Lady Gaga a fost actionata in judecata sub acuzatia de plagiat de catre o artista franceza, potrivit b1. ro. Orlan o acuza pe Gaga, la un tribunal parizian, ca i-a copiat universul in inspiratia sa pentru discul Born This Way, scrie site-ul Oh No They Didnt. Pentru acest disc lansat in 2011, Lady Gaga si-a adaugat excrescente pe frunte si pe umeri, lucru pe care Orlan il considera o plagiere a propriului sau univers marcat de hibridizare, lucru care s-ar fi regasit si in cazul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )