Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful CJ Buzau, Cristinel Bigiu, judecat pentru luare de mita, a primit interdictia de a-si exercita functia

Adevărul Adevărul,
Seful CJ Buzau, Cristinel Bigiu, judecat pentru luare de mita, a primit interdictia de a-si exercita functia

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Buzau, Cristinel Bigiu, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita in forma continuata, a primit interdictia de a-si exercita functia pe perioada masurii preventive, insa decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Seful CJ Buzau, cercetat pentru luare de mita, a primit interdictia de a-si exercita functia

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Buzau, Cristinel Bigiu, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita in forma continuata, a primit interdictia de a-si exercita functia pe perioada masurii preventive, insa decizia nu este definitiva.

Cristinel Bigiu isi pierde dreptul de a-si exercita functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau

O decizie a magistratilor de la Tribunalul Calarasi, adoptata astazi, ii suspenda dreptul lui Cristinel Bigiu de a-si exercita functia de presedinte al Consiliului Judetean, pe durata controlului judiciar. Decizia prin care au fost modificate conditiile controlului judiciar nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Daca si aceasta instanta admite cererea DNA, atunci Bigiu va fi nevoit sa se retraga din fruntea CJ Buzau.

Darius Valcov ar putea avea al patrulea dosar penal pentru luare de mita si abuz in serviciu

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, ar putea avea al patrulea dosar penal pentru luare de mita si abuz in serviciu. Pe numele lui Valcov s-ar putea redeschide un dosar de coruptie inchis in urma cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )