Libnet.ro
UNICEF

23:45

Seful diplomatiei ruse acuza Statele Unite ca destabilizeaza Orientul Mijlociu si alimenteaza extremismul

Adevărul Adevărul,
Seful diplomatiei ruse acuza Statele Unite ca destabilizeaza Orientul Mijlociu si alimenteaza extremismul

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a afirmat, luni, in cadrul Consiliului de Securitate al ONU ca Statele Unite incearca sa creeze anarhie in Orientul Mijlociu, alimentand extremismul pentru a-si exercita puterea asupra intregii lumi, potrivit Russia Today, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Serghei Lavrov acuza SUA ca arunca Orientul Mijlociu in haos si alimenteaza dezvoltarea extremismului

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a acuzat luni Statele Unite ca arunca Orientul Mijlociu in haos si ca alimenteaza avansul extremistilor doar pentru a-si satisface dorinta de a conduce lumea, scrie AFP.

Istoric american controversat: Statele Unite ale Americii au creat grupul terorist Stat Islamic

Statele Unite au creat grupul terorist Stat Islamic in Irak si Siria, folosind combatantii sunniti ca armata secreta americana pentru destabilizarea regiunii Orientul Mijlociu. Afirmatia ii apartine.

Statele Unite acuza Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale

Statele Unite au acuzat vineri Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale prin sustinerea separatismului in estul Ucrainei. Continuarea sprijinului rus pentru atacurile fortelor separatiste si incalcarea.

Grupul Al-Shabaab, afiliat Al-Qaida, ameninta cu atentate la malluri din Marea Britanie, Statele Unite si Canada

Organizatia terorista Al-Shabaab, activa in Somalia si Kenya si afiliata retelei teroriste Al-Qaida, le cere islamistilor, intr-o inregistrare video, sa comita atentate in malluri din Marea Britanie, Statele Unite si Canada, potrivit CNN .

Statele Unite intentioneaza sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele Unite ar putea adopta in curand noi sanctiuni severe impotriva Rusiei, deoarece aceasta sprijina separatistii prorusi din estul Ucrainei in pofida acordului de pace semnat la Minsk, a anuntat secretarul american de Stat, John Kerry, potrivit AFP.

John Kerry: Statele Unite vor adopta sanctiuni severe impotriva Rusiei

Statele Unite intentioneaza sa adopte foarte curand noi sanctiuni severe impotriva Rusiei, pe care o considera vinovata de incalcarea acordului de incetare a focului in Ucraina, a afirmat sambata secretarul de Stat american John Kerry, aflat in vizita la Londra, potrivit AFP.

Este pregatit Iohannis sa dea alianta cu Statele Unite pe Germania?

Modul in care a fost numit Eduard Hellvig un partizan al axei Bucuresti-Berlin-Washington - la conducerea SRI si mentiunea presedintelui privind europenizarea serviciului de informatii interne indica o reorientare majora a politicii externe a Romaniei dinspre parteneriatul extins cu Statele Unite spre o relatie privilegiata cu Germania. Aceasta ar fi greseala politica a secolului.

Serghei Lavrov: SUA incearca sa provoace anarhie in Orientul Mijlociu si alimenteaza extremismul pentru a domina lumea

Ministrul rus de Externe acuza Statele Unite ca incearca sa creeze anarhie in Orientul Mijlociu, alimentand extremismul pentru a exercita dominatie asupra intregii lumi. Serghei Lavrov a mentionat raidurile.

Secretarul american al Apararii: Statele Unite vor revizui planul de retragere a militarilor din Afganistan

Administratia Statelor Unite va revizui planul care prevede retragerea militarilor americani din Afganistan pana in anul 2016. Secretarul american al Apararii, Ashton Carter, a declarat la Kabul ca planul va fi.

Gerul paralizeaza Statele Unite. E una dintre cele mai reci perioade din ultimele decenii

Estul Statelor Unite si regiunea Midwest se confrunta cu temperaturi extrem de scazute, care au dus chiar la inghetarea Cascadei Niagara, transmite presa americana. in prezent, 27 de state se afla sub avertizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )