Libnet.ro
UNICEF

12:15

John Kerry: Statele Unite vor adopta sanctiuni severe impotriva Rusiei

Hotnews Hotnews,
 John Kerry: Statele Unite vor adopta sanctiuni severe impotriva Rusiei

Statele Unite intentioneaza sa adopte foarte curand noi sanctiuni severe impotriva Rusiei, pe care o considera vinovata de incalcarea acordului de incetare a focului in Ucraina, a afirmat sambata secretarul de Stat american John Kerry, aflat in vizita la Londra, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Secretarul american al Apararii: Statele Unite vor revizui planul de retragere a militarilor din Afganistan

Administratia Statelor Unite va revizui planul care prevede retragerea militarilor americani din Afganistan pana in anul 2016. Secretarul american al Apararii, Ashton Carter, a declarat la Kabul ca planul va fi.

Statele Unite vor sa exporte drone militare

Administratia americana intentioneaza sa modifice regulamentele interne cu scopul de a pemite vanzarea dronelor militare catre tarile aliate, informeaza Associated Press.

John Kerry, in vizita la Londra pentru discutii privind criza din Ucraina

Secretarul de stat american John Kerry a sosit sambata la Londra pentru o intrevedere cu omologul sau britanic Philip Hammond, principalul subiect al discutiilor fiind posibilele sanctiuni care ar putea fi impuse Rusiei daca violentele continua in estul Ucrainei, a declarat un important oficial american, relateaza Reuters.

Ayatolahul Ali Khamenei i-a cerut ministrului de Externe al Iranului sa nu mai tipe la John Kerry- presa iraniana

Javad Zarif a sustinut intr-un interviu ca a fost indemnat de Ayatollahul Ali Khamenei, leaderul suprem al Republicii Islamice, sa-si revizuiasca comportamentul fata de oficialii americani si sa nu mai tipe la secretarul de Stat John Kerry, scrie The Free Beacon.

Este pregatit Iohannis sa dea alianta cu Statele Unite pe Germania?

Modul in care a fost numit Eduard Hellvig un partizan al axei Bucuresti-Berlin-Washington - la conducerea SRI si mentiunea presedintelui privind europenizarea serviciului de informatii interne indica o reorientare majora a politicii externe a Romaniei dinspre parteneriatul extins cu Statele Unite spre o relatie privilegiata cu Germania. Aceasta ar fi greseala politica a secolului.

Statele Unite acuza Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale

Statele Unite au acuzat vineri Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale prin sustinerea separatismului in estul Ucrainei. Continuarea sprijinului rus pentru atacurile fortelor separatiste si incalcarea.

Statele Unite furnizeaza deja Kievului armament letal

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat recent Statele Unite ca furnizeaza deja Kievului armament letal, citand informatii de la serviciile secrete ruse, si a avertizat ca razboiul din Ucraina nu va fi oprit printr-o escaladare militara, relateaza ziarul The Moscow Times in pagina electronica de ieri.

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca inarmeaza Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat, marti, Statele Unite, ca ar furniza armament letal Ucrainei, citand in acest sens serviciile secrete ruse. Totodata, el a avertizat ca razboiul din Ucraina nu va fi.

Gerul paralizeaza Statele Unite. E una dintre cele mai reci perioade din ultimele decenii

Estul Statelor Unite si regiunea Midwest se confrunta cu temperaturi extrem de scazute, care au dus chiar la inghetarea Cascadei Niagara, transmite presa americana. in prezent, 27 de state se afla sub avertizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )