Libnet.ro
UNICEF

19:30

Seful Politiei Sibiu a fost confirmat pozitiv la infectia cu SARS-CoV-2

B1 B1,
Seful Politiei Sibiu a fost confirmat pozitiv la infectia cu SARS-CoV-2

Seful Politiei municipiului Sibiu, Tiberiu Ivancea, a fost depistat pozitiv, vineri, cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Barbatul a prezentat simptome specifice, starea acestuia fiind stabila, a informat. continuă pe B1

Pablo Cortacero, confirmat cu COVID-19. Actionarul majoritar al lui Dinamo a fost testat pozitiv in Spania: Speram sa iasa din spital in cel mai scurt timp

Alex Couto Lago, directorul general al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, aanuntat, miercuri, ca actionarul majoritar Pablo Cortacero a fost confirmat cu COVID-19 la testarea efectuata in Spania. Pablo.

Fostul ministru al Turismului, Bogdan Trif, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Nu ma asteptam ca rezultatul testului sa fie pozitiv pentru ca mi-am luat toate masurile de protectie

Liderul PSD Sibiu, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif, a spus, pe o retea de socializare, ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19si nu are o forma grava a bolii. Acesta a mai precizat ca a.

Spitalul din Barlad a suspendat testarea pentru Covid-19, dupa ce medicul laborant a fost depistat pozitiv

Testarea pentru Covid-19 a fost suspendata la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad pentru cel putin doua saptamani, dupa ce medicul de laborator a fost testat pozitiv pentru.

Actrita Elvira Deatcu a fost testata pozitiv pentru Covid-19. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate

Elvira Deatcu, actrita care interpreteaza personajul Delia din serialul Vlad a declarat ca a fost testata pozitiv pentru Covid-19 alaturi de membrii familiei. Aceasta a spus ca a decis sa faca.

CORONAVIRUS |Bihor: Sapte persoane au fost testate pozitiv la Curtea de Apel Oradea

Miercuri, Curtea de Apel Oradea, judetul Bihor, a informat ca, in ultimele saptamani, sapte persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit comunicatului Biroului de informare al.

Ambasadorul SUA - in autoizolare, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, se afla in autoizolare si va face un test COVID-19, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost confirmat ca infectat cu SARS-CoV-2.

Un politist de 34 de ani din Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Un politist in varsta de 34 de ani de la Politia Transporturi Feroviare Brasov a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost confirmat cu COVID-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, miercuri seara, ca a fost confirmat cu COVID-19, fiind izolat la domiciliu. El a mentionat ca nu are simptome specifice.

Staretul unei manastiri din Timis a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 42 de ani

Parintele Varlaam, staretul Manastirii Partos, din judetul Timis, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. El avea 42 de ani.

Un dinozaur, prima victima a lui Dominic Fritz. Seful Politiei Locale, mazilit de noul primar al Timisoarei

Primul director schimbat din functie de noul primar al Timisoarei, este directorul interimar al Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan. Acesta era interimar de mai mult de sase ani pentru ca fostul primar, Nicolae Robu, a refuzat sa organizeze concurs pentru ocuparea functiei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )