Libnet.ro
UNICEF

15:46

Semifinalistii de la Vocea Romaniei vor fi desemnati in aceasta seara

Adevărul Adevărul,
Semifinalistii de la Vocea Romaniei vor fi desemnati in aceasta seara

Cea de-a treia gala live a show-ului Vocea Romaniei va fi si cea in care se vor desemna semifinalistii acestui sezon. Asadar, la Pro TV, incepand cu ora 20. 30, 16 concurenti vor incerca sa convinga juriul, dar mai ales publicul ca merita sa ramana pe scena. continuă pe Adevărul

Sambata se aleg semifinalistii de laVocea Romaniei

Cea de-a treia gala live a show-ului Vocea Romaniei aduce pe scena, sambata seara, la Pro TV, 16 artisti care se vor duela din nou pentru a castiga voturile publicului si admiratia antrenorilor.

A treia gala live Vocea Romaniei! La ce sa ne asteptam!

In aceasta seara, de la 20:30, la Pro Tv, Vocea Romaniei continua magia prin muzica in cea de-a treia gala live, in care se vor desemna semifinalistii acestui sezon.

Pentru fanii emisiunii, Vocea Romaniei ajunge pe WP8

Daca nu va puteti abtine sa sa va uitati la TV la Xfactor, Romanii au talent sau Vocea Romaniei, e bine de stiut ca macar unele dintre ele au aplicatie. Unii considera ca astfel de emisiuni creeaza dependenta. Altii afirma ca se uita doar pentru a asculta muzica, desi nu sunt de acord cu formatul. Unora le place un artist din juriu. Indiferent care este opinia voastra, un reality show precum Vocea Romaniei a devenit cu pasi repezi un fenomen [].

Sonda chineza, trimisa la finele lui noiembrie in spatiu, ar trebui sa aselenizeze in aceasta seara

Racheta care transporta primul vehicul de explorare lunara teleghidat al Chinei, numit Iepurele de jad, urmeaza sa aselenizeze in aceasta seara, potrivit canalelor media oficiale chineze, citate de AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )