Libnet.ro
UNICEF

14:30

Semnal de alarma din Islanda pentru tricolori. Anglia s-a chinuit teribil cu viitoarea noastra adversara

Online Sport Online Sport,
Semnal de alarma din Islanda pentru tricolori. Anglia s-a chinuit teribil cu viitoarea noastra adversara

Semnal de alarma din Islanda pentru tricolori. Anglia s-a chinuit teribil cu viitoarea noastra adversara. continuă pe Online Sport

Nelu Tataru: Am primit doar 46 de milioane din mastile pentru familiie defavorizate. Daca nu ajung si restul in 15 zile, reziliem contractul. Firma interpreteaza intr-un fel niste reguli (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca 19 Directii de Sanatate Publica din tara au pimit pana acum putin peste 46 de milioane de masti din cele 108 milioane destinate familiilor.

Lukasenko si-a inlocuit o parte din personal, pentru asigurarea loialitatii acestuia

Liderul belarus Aleksandr Lukasenko a numit joi noi sefi ai Serviciului de informatii, ai Consiliului de Securitate si ai Comitetului de stat pentru control, pe fondul protestelor masive impotriva sa declansate dupa alegerile prezidentiale din 9 august, transmite Reuters, citand agentia oficiala de presa BelTA.

Cum s-a folosit Rusia de oameni din Romania pentru a-l discredita pe Joe Biden

Rusia face ce stie mai bine si in acord cu interesele Kremlinului in preajma alegerilor prezidentiale din SUA. De aceasta data, Moscova s-a folosit si de jurnalisti independenti din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )