Libnet.ro
UNICEF

07:00

Senatorul John McCain: Criza din Ucraina se extinde in Republica Moldova si tarile baltice

Adevărul Adevărul,
Senatorul John McCain: Criza din Ucraina se extinde in Republica Moldova si tarile baltice

Senatorul republican american John McCain a critica reactia conducerii de la Washington fata de actiunile Rusiei in Ucraina, avertizand ca exista riscul raspandirii crizei ucrainene in Republica Moldova si in tarile baltice. continuă pe Adevărul

John McCain: Criza din Ucraina se extinde in Republica Moldova. Administratia Obama trebuie sa actioneze

Senatorul republican american John McCain a criticat din nou reactia Administratiei Barack Obama fata de actiunile Rusiei in Ucraina, avertizand ca exista riscul raspandirii crizei ucrainene in Republica Moldova si in tarile baltice, relateaza Mediafax.

Basescu, despre tensiunile din Ucraina: Rusia, element de destabilizare in regiune

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, in cadrul unui interviu la Adevarul Live, ca Rusia genereaza conflicte si destabilizeaza tarile din Europa de Est, in mod special Ucraina si Republica Moldova.

UE elimina taxele vamale aplicate produselor din Ucraina incepand cu 6 mai

Regulamentul pentru tarifarea vamala preferentiala a unor produse importate de UE din Ucraina a fost publicat ieri in Jurnalul Oficial UE, iar el va fi pus in aplicare incepand cu 6 mai.

Pretul aurului, mai influentat de perspectivele SUA decat de tensiunile din Ucraina

Cotatia futures a aurului s-a mentinut ieri, pe piata americana, aproape de nivelul minim al ultimelor doua saptamani, investitorii fiind mai atenti la semnele de imbunatatire a economiei SUA decat la tensiunile din Ucraina.

Dmitri Medvedev: Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marti, in fata membrilor Parlamentului ca Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina, desi se afla sub o presiune fara.

Detalii noi privind fuga lui Ianukovici din Ucraina

Un avion si doua elicoptere ale fostului presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, cu care acesta a fugit de la Kiev, se afla acum intr-un hangar militar din apropierea Moscovei. Potrivit jurnalistilor de la NV.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )