Libnet.ro
UNICEF

15:46

John McCain: Criza din Ucraina se extinde in Republica Moldova. Administratia Obama trebuie sa actioneze

Hotnews Hotnews,
 John McCain: Criza din Ucraina se extinde in Republica Moldova. Administratia Obama trebuie sa actioneze

Senatorul republican american John McCain a criticat din nou reactia Administratiei Barack Obama fata de actiunile Rusiei in Ucraina, avertizand ca exista riscul raspandirii crizei ucrainene in Republica Moldova si in tarile baltice, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Senatorul John McCain: Criza din Ucraina se extinde in Republica Moldova si tarile baltice

Senatorul republican american John McCain a critica reactia conducerii de la Washington fata de actiunile Rusiei in Ucraina, avertizand ca exista riscul raspandirii crizei ucrainene in Republica Moldova si in tarile baltice.

Basescu, despre tensiunile din Ucraina: Rusia, element de destabilizare in regiune

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, in cadrul unui interviu la Adevarul Live, ca Rusia genereaza conflicte si destabilizeaza tarile din Europa de Est, in mod special Ucraina si Republica Moldova.

Fara vize, o serie de reportaje RFI Romania despre Republica Moldova

RFI Romania difuzeaza incepand de marti, 22 aprilie, o serie de reportaje dedicate Republicii Moldova. De la sfarsitul lunii aprilie, cetatenii tarii vecine vor putea circula fara viza in Uniunea Europeana. Cum se traieste in tara vecina, care sunt aspiratiile celor de acolo, cum este resimtita tensiunea din Ucraina? Sunt cateva dintre temele reportajelor care se vor auzi pe undele RFI Romania.

in Republica Moldova, cetatenii romani vor putea vota la opt sectii de votare la euroalegerile din 25 mai

Numarul sectiilor de votare din strainatate pentru alegerile europarlamentare a ramas la fel ca in 2009, fiind dublat numarul celor din Republica Moldova - de la 4 la 8 - si din Spania - de la 9 la 18, in timp ce in SUA au ramas 5 sectii de vot, fata de 19, la precedentele euroalegeri.

Trei cetateni din Republica Moldova au fost retinuti pentru contrabanda de tigari

Politistii de frontiera botosaneni au depistat trei cetateni din Republica Moldova care au incercat sa introduca ilegal in tara 48. 750 pachete tigari de contrabanda, potrivit unui comunicat emis, astazi, de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera din Iasi.

Pretul aurului, mai influentat de perspectivele SUA decat de tensiunile din Ucraina

Cotatia futures a aurului s-a mentinut ieri, pe piata americana, aproape de nivelul minim al ultimelor doua saptamani, investitorii fiind mai atenti la semnele de imbunatatire a economiei SUA decat la tensiunile din Ucraina.

UE elimina taxele vamale aplicate produselor din Ucraina incepand cu 6 mai

Regulamentul pentru tarifarea vamala preferentiala a unor produse importate de UE din Ucraina a fost publicat ieri in Jurnalul Oficial UE, iar el va fi pus in aplicare incepand cu 6 mai.

Dmitri Medvedev: Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marti, in fata membrilor Parlamentului ca Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina, desi se afla sub o presiune fara.

Un oligarh rus vrea sa cumpere o banca din Republica Moldova

Holdingul rus Finstar, controlat de miliardarul Oleg Boiko locul 78 in clasamentul Forbes cei mai bogati 200 de rusi) negociaza preluarea pachetului de circa 75% din actiunile Eurocreditbank, anunta kommersant. md.

RAPORT SIPRI: Republica Moldova are cel mai mic buget militar din Europa

In anul 2013 cheltuielile tarii noastre pentru armament au crescut cu 10% si au constituit 24 de milioane de dolari. Chiar si asa alocatiile sunt cele mai mici din Europa, arata un raport al Institutului International de Cercetare pentru Pace SIPRI) de la Stockholm.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )