Libnet.ro
UNICEF

20:45

Senatorul oltean Darius Valcov va arbitra conflictul legat de Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Senatorul oltean Darius Valcov va arbitra conflictul legat de Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov a fost ales, marti 17 septembrie, sa coordoneze comisia speciala infiintata pentru proiectul minier Rosia Montana. in calitate de presedinte al acestui organism, Valcov, care detine si sefia Comisiei de Administratie din Senat, trebuie ca, pana pe 20 octombrie, sa formuleze un raport final privind Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Presedintelele Comisiei pentru Rosia Montana va fi senatorul PSD Darius Valcov

Presedintelele Comisiei speciale privind proiectul de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana va fi senatorul PSD Darius Valcov, si nu Iulian Iancu, asa cum se auzise initial. Deputatul PSD.

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Presedintele de sedinta, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, a precizat ca functia de.

Surse: Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, potrivit unor surse politice din PSD citate de Mediafax. Valcov este sustinut de social-democratii care au preluat.

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Valcov este presedintele Comisiei de Administratie din Senat. Initial, social-democratii optasera pentru a-l sustine pe aceasta functie pe deputatul PSD, Iulian Iancu, seful Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Iancu nu a avut sprijinul colegilor deputati din grupul PSD. Parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie speciala parlamentara sa aiba 21 de membri, din care 8 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )