Libnet.ro
UNICEF

01:05

PERCHEZITII. Sunt vizati senatorul Nicolae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae de ...

România Liberă România Liberă,
PERCHEZITII. Sunt vizati senatorul Nicolae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae de ...

UPDATE Perchezitii la biroul unui procuror sef birou de la Parchetul General DNA face perchezitii la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorul, sef de birou, Angela Nicolae fiind suspectat de trafic de influenta intr-un caz complex de coruptie si evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro. In dosar este implicat si senatorul PSD Nicolae Badalau. Procurorul Angela Nicolae este sefa biroului Relatii Internationale ale Parchetului; a fost ani la rand . continuă pe România Liberă

Cine este senatorul Nicolae Badalau, implicat in dosarul de evaziune cu prejudiciul de ...

Senatorul Nicolae Badalau, implicat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, a fost cercetat, in trecut, pentru spalare de bani si fals in declaratii, iar in 1988 a fost condamnat la un an de inchisoare. Nicolae Badalau este senator, membru al Comisiei de Abuzuri si Coruptie si presedinte al organizatiei judetene Giurgiu a PSD. Din 1991 si pana in 2001, Badalau a ocupat functia de presedinte al Organizatiei Bolintin Vale a PSD, iar din 2001 si pana .

RETINERI la DNA. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae , ...

Angela Nicolae, procuror, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este retinuta de DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. Mai sunt retinute circa alte 20 de persoane, intre care si fiul procuroarei, Daniel Nicolae. Procurorii vor cere mandate de arestare maine, de la instanta Inaltei Curti de Castie si Justitie. Din interceptari ar rezulta ca procurorul Angela Nicolae cerea bani pentru interventii la Parchete in .

EVAZIUNE. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae cerea bani ...

Procurorul Angela Nicolae, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este audiata de mai multe ore la DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. Specialistii nu exclud retinerea ei in aceasta seara. Din interceptari ar rezulta ca procurorul Angela Nicolae cerea bani pentru interventii la Parchete in favoarea firmelor implicate in reteaua de evaziune si ca a facut interventii o perioada mai lunga de timp, sustin surse .

RETINERI la DNA. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae, ...

Angela Eugenia Nicolae, procuror, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este retinuta de DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. ar mai fi retinute alte 20 de persoane, intre care si fiul procuroarei, Daniel Nicolae, spun sursele Romaniei Libere. De asemenea, intre retinuti ar fi si patronii libanezi de la Avicola Mihailesti-Giurgiu. DNA a confirmat retinerea doar a doua persoane si anume a procurorului Angela .

VIDEO. Senatorul Nicolae Badalau: Nu am nicio legatura cu evaziunea fiscala.

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau, suspectat de procurorii DNA ca ar fi protejat o grupare infractionala care a facut un prejudiciu de 50 de milioane de euro, neaga ca are vreo legatura cu membrii gruparii. Sunt invinuit de trafic de influenta pentru ca am sunat prefectul sa primeasca in audienta o persoana. In celasi timp am sunat la director, la APIA, sa primeasca in audienta o persoana. Din pacate acea persoana era vizata de organele statului. La mine vin foarte multi oameni, eu nu .

Senatorul Nicolae Badalau: Nu am nicio legatura cu evaziunea fiscala. La mine vin foarte multi oameni, nu pot sa-i judec

Senatorul PSDde Giurgiu Niculae Badalau, suspectat de procurorii DNA ca ar fi protejat o grupare infractionala care a facut un prejudiciu de 50 de milioane de euro, neaga ca are vreo legatura cu membrii.

Senatorul Nicolae Badalau: Nu am nicio legatura cu evaziunea fiscala. La mine vin foarte multi oameni, nu pot sa-i judec (VIDEO)

Senatorul PSDde Giurgiu Niculae Badalau, suspectat de procurorii DNA ca ar fi protejat o grupare infractionala care a facut un prejudiciu de 50 de milioane de euro, neaga ca are vreo legatura cu membrii.

Senatorul Nicolae Badalau, condamnat in 1988 pentru furt

Senatorul Badalau sustine ca n-a avut niciodata probleme cu legea. inainte de 1989, totusi, a fost condamnat la un an de inchisoare pentru ca a furat patru saci de grau de la CAP. in ultimii ani, acelasi.

PERCHEZITII. Senatorul PSD Nicolae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae de la ...

UPDATE DNA face perchezitii la biroul unui procuror sef birou Angela Nicolae de la Parchetul General. Procurorul Angela Nicolae sprijinea, prin trafic de influenta, o vasta retea de firme care faceau evaziune fiscala. Din retea ar face parte si senatorul PSD Nicolae Badalau. Reteaua era sprijinita si de functionari de la Ministerul Finantelor. Se fac perchezitii la peste 100 de firme, cu patroni romani si straini din cinci judete si din Capitala; se fac perchezitii domiciliare, in total .

Senatorul PSD Niculae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae, implicati in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau si procurorul sef de birou de la Parchetul iCCJ Angela Nicolae sunt cele doua nume vehiculate in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro, sustin surse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )