Libnet.ro
UNICEF

19:31

Senatul a adoptat Legea vaccinarii. Copiii nu vor fi primiti in gradinite si scoli fara vaccinurile obligatorii; parintii care nu isi vaccineaza copiii pot fi amendati cu pana la 10.000 lei

Hotnews Hotnews,
 Senatul a adoptat Legea vaccinarii. Copiii nu vor fi primiti in gradinite si scoli fara vaccinurile obligatorii; parintii care nu isi vaccineaza copiii pot fi amendati cu pana la 10.000 lei

Senatul a adoptat luni proiectul legii vaccinarii, initiat de Guvern, care instituie obligatia vaccinarii copiilor cu vaccinurile prevazute in Calendarul National de Vaccinare, precum si cu cele administrate in situatii epidemiologice speciale intregii populatii sau unor grupuri de populatie. Au fost 99 voturi pentru, o abtinere si niciun impotriva. Potrivit legii, la data inscrierii intr-o colectivitate, institutia are obligatia de a solicita prezentarea unei adeverinte, emisa de catre medicul de familie care are in evidenta sa persoana respectiva, care sa ateste efectuarea, respectiv neefectuarea vaccinarilor obligatorii. continuă pe Hotnews

Senatul a adoptat legea privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala

Plenul Senatului a adoptat luni cu unanimitate de voturi initiativa legislativa privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala pe 18 decembrie.

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata de Senat.in cazul vaccinurilor obligatorii consimtamantul pentru imunizare se va prezuma ca fiind dat

In cazul vaccinurilor obligatorii consimtamantul pentru imunizare se prezuma ca fiind dat, iarsanctiunile pentru parintii care refuza vaccinarea copiilor merg de la avertisment si pana la amenzi de 10. 000 de lei. Cel putin asa a trecut Legea vaccinarii de plenul Senatului care a adoptat-o luni cu99 de voturi pentru si o abtinere.

Legea vaccinarii a fost adoptata de Senat cu unanimitate de voturi

Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor in Romania, din care a fost eliminat data de intrare in vigoare a legii, care initial era 1 ianuarie 2018, in favoarea proiectului exprimandu-se toti cei 99 de senatori prezenti.

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata de plenul Senatului

Plenul Senatului a adoptat astazi cu 99 de voturi pentru si o abtinere proiectul de lege al Guvernului privind vaccinarea obligatorie, care prevede sanctiuni pentru parintii care refuza vaccinarea copiilor ce pot merge de la avertisment si pana la amenzi de 10. 000 de lei.

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata de plenul Senatului

Plenul Senatului a adoptat luni cu 99 de voturi pentru si o abtinere proiectul de lege al Guvernului privind vaccinarea obligatorie, care prevede sanctiuni pentru parintii care refuza vaccinarea copiilor ce pot merge de la avertisment si pana la amenzi de 10. 000 de lei.

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata de plenul Senatului

Plenul Senatului a adoptat luni cu 99 de voturi pentru si o abtinere proiectul de lege al Guvernului privind vaccinarea obligatorie, care prevede sanctiuni pentru parintii care refuza vaccinarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )