Libnet.ro
UNICEF

01:06

Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu. continuă pe Adevărul

Scandalul urias Bercea-GATE ajunge in Parlament. Tariceanu: Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

UPDATE:Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Senatul va cere demisia lui Traian Basescu. Mai mult, SRI si SPP vor trebui sa raporteze daca seful statului a fost instiintat despre evolutia situatiei.

UPDATE Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

Victor Ponta si-a nuantat pozitia si nu mai cere demisia lui Traian Basescu: Pana la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie

Premierul Victor Ponta si-a exprimat vineri o pozitie mult mai nuantata decat cea de joi cu privire la implicarea presedintelui Traian Basescu in scandalul de coruptie in care fratele sau, Mircea Basescu, a fost retinut de DNA. Daca joi premierul cerea demisia presedintelui, vineri Ponta nu a mai pronuntat cuvintul demisie intr-o discutie de 5 minute cu reporterii. Intrebat daca isi mentine declaratia de joi, Ponta a spus initial Bineinteles, am facut aceasta declaratie ieri dimineata, dar imediat a adaugat ca nu cred ca mai e nevoie de declaratii ale mele, si a incheiat spunind ca pina la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie.

Tariceanu a propus oficial Senatului sa adopte o declaratie prin care sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca propune Senatului adoptarea unei declaratii prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Tariceanu a mai spus ca ii va propune lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, ca si Camera sa adopte o declaratie similara. Vezi atasata propunerea lui Tariceanu). Propunerea oficiala a lui Tariceanu, postata pe site-ul Senatului, arata ca atitudinea presedintelui Romaniei nu s-a ameliorat dupa suspendarea din 2012 si ca scadalul Bercea Mondial - Mircea Basescu au creat o situatie si o imagine incompatibile cu statutul functiei de Presedinte al Romaniei si cu mult sub demnitatea impusa acestei pozitii in stat. Propunerea lui Tariceanu este ca Traian Basescu sa-si prezinte demisia de onoare. In curs de actualizare.

Constantin: PC va sustine declaratia politica a Parlamentului pentru demisia lui Traian Basescu

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca din punct de vedere politic nu se impune suspendarea din functie a sefului statului, Traian Basescu, ca urmare a problemelor cu Justitia pe care le are.

Ponta: PSD va vota pentru declaratia politica prin care se va cere demisia presedintelui Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alesii PartiduluiSocial Democrat si cei ai UNPRvor vota pentru declaratia prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Privind.

Ponta: PSD va vota pentru declaratia politica prin care se va cere demisia presedintelui Basescu (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alesii PartiduluiSocial Democrat si cei ai UNPRvor vota pentru declaratia prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Privind.

Antonescu, despre scandalul Basescu-Bercea Modial: Se rezolva printr-un singur gest - demisia lui Traian Basescu

Liberalul Crin Antonescu crede ca Traian Basescu trebuie sa-si dea demisia dupa scandalul izbucnit intre fratele presedintelui si Bercea Modial pentru ca numele sefului statului nu poate fi ocolit, iar imaginea Romaniei are de suferit.

Victor Ponta ii cere din nou demisia lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine ideea ca presedintele Basescu trebuie sa demisioneze pentru a arata lumii ca nu influenteaza in niciun fel ancheta inceputa pe numele fratelui sau, Mircea Basescu.

Liderii politici cer DEMISIA lui Basescu. Presedintele a reusit pana azi sa se sustraga judecatii si sa-i protejeze pe membrii familiei sale de bratul legii

Liderii USD cer la unison demisia presedintelui Traian Basescu. Premierul Victor Ponta spune ca ia in calcul o posibila suspendare a lui Basescu daca se dovedeste ca este implicat in acest scandal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )