Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sentinta intr-un dosar al tezaurelor de monezi furate din siturile cetatilor dacice si traficate pe piata antichitatilor

Adevărul Adevărul,
Sentinta intr-un dosar al tezaurelor de monezi furate din siturile cetatilor dacice si traficate pe piata antichitatilor

Tribunalul Hunedoara a incheiat cercetarea judecatoreasca, in dosarul fostului custode al Muzeului din Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Florin Delinescu, si al altor trei inculpati acuzati de braconaj arheologic si trafic de obiecte de patrimoniu. in urmatoarele zile si alti hunedoreni acuzati de furturi de obiecte de patrimoniu vor primi solutii in dosarele penale. continuă pe Adevărul

Numele lui Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu apar intr-un dosar al DNA, disjuns din dosarul Gala Bute

Fostii ministri Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu apar intr-un dosar al DNA, disjuns din Gala Bute, informeaaz B1 TV. Este vorba despre sesizarea Corpului de control al premierului, care ar viza.

Trei angajati ai ANAF, cercetati intr-un dosar de evaziune: Functionarii ar fi dat unei persoane date dintr-un dosar cu un prejudiciu de 16,5 milioane euro

In urma perchezitiilor efectuate de politisti, miercuri, in Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, sunt cercetati si trei functionari.

Cercetari finalizate de IPJ Alba intr-un dosar de braconaj cu 4 inculpati si prejudiciu de 10.000 de euro

Politistii din Alba au finalizat cercetarile intr-un dosar penal privind fapte de braconaj cinegetic prin care s-a cauzat un prejudiciu in valoare de 10. 000 de euro. Fata de patru persoane cercetate in dosar a fost propusa solutia trimiterii in judecata.

Surse: Perchezitii intr-un dosar disjuns din cazul Mediafax

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General efectueaza cercetari intr-un dosar privind evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. Surse judiciare ne-au declarat ca este vorba de un dosar disjuns din cazul Mediafax in care Adrian Sarbu, arestat preventiv, este acuzat de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Valcea, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la 16,5 milioane de euro

Politistii efectueaza in aceasta dimineata 34 perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Valcea, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, un un prejudiciu estimat la 16,5 milioane de euro.

Perchezitii in Capitala si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

ACTUALIZARE 08:16 DGPMB: Vor fi puse in aplicare 31 de mandate de aducere Peste 100 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza, in acest moment, 34 de perchezitii si pun in aplicare 31 de mandate de aducere, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

Zeci de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, peste 16 milioane de euro

Politistii efectueaza miercuri dimineata 34 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Valcea intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii la Primaria Targu Jiu si la locuinta edilului, intr-un dosar privind fapte de coruptie

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria din Targu Jiu, la locuinta primarului Florin Carciumaru si la sediile unor firme, de unde ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2008-2015,.

Perchezitii la Primaria Targu Jiu si la locuinta edilului, intr-un dosar privind fapte de coruptie

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria din Targu Jiu, la locuinta primarului Florin Carciumaru si la sediile unor firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2008-2015.

Perchezitii de amploare intr-un dosar disjuns din cazul Mediafax. Prejudiciul: patru milioane de euro

In aceasta dimineata au loc perchezitii de amploare la 35 de firme suspectate de evaziune fiscala, in Bucuresti si in judetele Ilfov, intr-un dosar disjuns din cazul Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )