Libnet.ro
UNICEF

17:45

Septembrie, luna cu energia cea mai puternica. Mihai Voropchievici: E o luna de bilant!

Antena3 Antena3,
Septembrie, luna cu energia cea mai puternica. Mihai Voropchievici: E o luna de bilant!

In luna septembrie definitivam tot ce am inceput din ianuarie,spune numerologul Mihai Voropchievici. continuă pe Antena3

Horoscop rune 7-13 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are castig pe toate planurile!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul runelor pentru fiecare zodie in parte, pentru saptamana ce urmeaza.

Horoscopul dragostei, cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. Unde gasesc zodiile iubirea

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au aratat sambata seara, la emisiunea Adevaruri ascunse, unde gasesc zodiile dragostea in aceasta toamna.

E prapad in Bucuresti. Cea mai neagra zi in Capitala, dupa izbucnirea pandemiei

Zi neagra pentru bucuresteni! Explozie de infectari cu coronavirus in Capitala! Care sunt datele pentru azi, 5 septembrie, indicate de catre Grupul de Comunicare Strategica? Explozie de infectari in Bucuresti! Ultimele date oferite de catre Grupul de Comunicare Strategica arata faptul ca in Capitala situatia este mai neagra decat a fost vreodata de la izbucnirea .

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1. Este o fosta Miss

Adam Nemec vine la Bucuresti dupa ce a semnat cu Dinamo. Atacantul slovac va fi insotit si de superba sa sotie, Zuzana Nemec, ex-Kollorova, fosta Miss Univers Slovacia 2016. Zuzana, cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1 Odata cu revenirea lui Cosmin Contra, s-au reintors si transferurile surprinzatoare la Dinamo. Adam Nemec a .

Cea mai buna ciorba de perisoare. Reteta e atat de simpla si e favorita lui Klaus Iohannis

Vrei sa stii care este secretul unei ciorbe de perisoare spectaculoase? Iata ce trebuie sa faci pas cu pas si care este ingredientul secret! Reteta este favorita presedintelui Romaniei. Reteta pentru ciorba de perisoare Ciorba de perisoare actrita cu bors este una dintre cele mai bune, mai ales ca are ingredientele preferate ale fiecaruia. Orice .

Cea mai rara Dacia din istorie. Cat de putine masini a facut producatorul din Pitesti

Brandul Dacia este unbun national,daca e sa luam in calcul popularitatea si numarul mare de automobile ce circulau pe drumurile patriei, in vremea regimului de trista amintire. Ambitia lui Nicolae Ceausescu de a avea o masina romaneasca a devenit realitate in anii 60, Cea mai rara Dacia din istorie in 1966 a fost semnat un .

Cea mai violenta tornada din istoria Romaniei. Cati oameni au murit

Climatologiile tornadei sunt importante pentru intelegerea formarii si caracteristicilor furtunilor convective severe si, de asemenea, pentru a cuantifica mai bine riscurile pe care le reprezinta tornadele. Frecventele raportate ale tornadelor sunt, in general, mai mici in Europa comparativ cu Statele Unite. in studiul sau privind tornadele si canalele de apa din Europa, Alfred Wegener a .

Cea mai delicioasa prajitura cu iaurt. Reteta este foarte simpla

Datorita cremozitatii, iaurtul este folosit adesea si in retetele multor prajituri, ba chiar este ingredientul de baza, care da o savuare speciala si lasa aluatul fluid, pentru ca, in final, desertul sa se topeasca in gura. Reteta prajitura cu iaurt Ingrediente 1 litru de iaurt 8 oua 350 grame zahar tos esenta de vanilie 150 .

FOTO. Cea mai sexy ciclista din lume pozeaza incendiar

Considerata de multi cea mai sexy ciclista din lume, Lucia Javorcekova isi tine cei 1,7 milioane de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )