Libnet.ro
UNICEF

12:45

Serban Nicolae, explicatie halucinanta despre numarul urias de voturi luat de UDMR in sudul tarii: Au migrat maghiarii pentru locuri de munca si salarii mai bune

B1 B1,
Serban Nicolae, explicatie halucinanta despre numarul urias de voturi luat de UDMR in sudul tarii: Au migrat maghiarii pentru locuri de munca si salarii mai bune

Rezultatele record obtinute de UDMR la alegerile europarlamentare, desfasurate duminica, in judete in care locuiesc putini etnici maghiari precum Ialomita, Giurgiu, Olt sau Calarasi, au atras suspiciuni. continuă pe B1

UDMR, despre numarul mare de voturi din Teleorman, Tulcea sau Dambovita: Si romanii voteaza UDMR/ Ar putea reflecta si un protest general fata de partidele romanesti

Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, spune, legat de curiosul caz in care UDMR a obtinut zeci de mii de voturi si scoruri de pana la 6-7 ori mai mari decat la alegerile din 2016 in judete fara comunitati maghiare, ca exista posibilitatea ca o parte din aceste voturi sa fie gresite, accidentale, sau reflecta un protest general fata de partidele mari romanesti. El mai sustine ca nu este pentru prima data cand UDMR primeste voturi in judete din Moldova, Muntenia sau Oltenia.

SERBAN NICOLAE: Independenta justitiei a fost respectata de PSD

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, considera ca niciuna dintre modificarile legislative facute in ultimii doi ani in Parlament sau de Guvern nu l-a protejat pe Liviu Dragnea de dosarele aflate pe rol.

Serban Nicolae: Nu cred ca vreun senator PSD si-a schimbat opinia si va sustine ridicarea imunitatii in cazul lui Tariceanu

Liderul de grup al senatorilor PSD, Serban Nicolae, spune ca nu crede ca senatorii PSD vor vota in plen pentru ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu, in cazul caruia DNA a cerut incuviintarea inceperii urmaririi penale. Nu cred ca vreun social-democrat sa isi fi schimbat opinia si sa fi ajuns la concluzia ca trebuie sa imbratisam formele de abuz care au paralizat Romania atata vreme, a declarat Serban Nicolae, dupa ce a discutat cu Calin Popescu Tariceanu.

SERBAN NICOLAE: Ma mai gandesc daca candidez pentru sefia PSD

Social-democratul Serban Nicolae a declarat, marti seara, la iesirea de la sedinta Comitetului Executiv ca se mai gandeste daca va candida pentru a ocupa functia de presedinte al PSD.

Serban Nicolae: Niciuna dintre modificarile facute de Parlament sau Guvern nu l-a protejat pe Dragnea

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, considera ca niciuna dintre modificarile legislative facute in ultimii doi ani in Parlament sau de Guvern nu l-a protejat pe Liviu Dragnea de dosarele aflate pe.

Serban Nicolae anunta ca senatorii PSD il salveaza pe Tariceanu de DNA: Nu imbratisam formele de abuz care au paralizat Romania

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declrat ca social-democratii nu sunt de acord cu solicitarea DNA in ceea ce priveste ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu, cu toate ca la Comisia juridica senatorii juristi au dat unda verde incuvintarii inceperii urmaririi penale.

Serban Nicolae, iesire nervoasa dupa ce Comisia Juridica a votat ridicarea imunitatii lui Tariceanu: Scapa adevaratii infractori!

Serban Nicolae a reactionat dur dupa ce Comisia Juridica a decis sa recomande senatorilor ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu. Senatorul PSD sustine ca, din punctul sau de vedere, justitia se oc.

Serban Nicolae isi doreste sa fie presedinte PSD: Am incercat sa candidez acum 4 ani. Ma mai gandesc daca voi candida

Senatorul PSD Serban Nicolae ar putea sa fie unul dintre candidatii care incearca sa preia sefia partidului odata cu condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea. O spune chiar acesta, intr-o declaratie.

Serban Nicolae, in carti pentru sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae a declarat, marti seara, la finalul CEx PSD ca nu exclude o eventuala candidatura a sa la sefia PSD. Stire in curs de actualizare .

Victoria Simonei Halep la Roland Garros, in presa internationala. Ce spun strainii despre numarul 3 mondial

Simona Halep a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, pe australianca Ajla Tomljanovic si s-a calificat in turul 2 al turneului de la Roland Garros. Presa internationala a scris despre victoria numarului 3 WTA, care in urma cu un an triumfa pentru prima data in cariera la Paris, iar in acest an vrea [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )