Libnet.ro
UNICEF

16:30

Serbia spera ca va adera la Uniunea Europeana in maximum cinci ani

B1 B1,
Serbia spera ca va adera la Uniunea Europeana in maximum cinci ani

Premierul Serbiei, Ivita Dacici, a afirmat, miercuri, ca spera ca negocierile de aderare la Uniunea Europeana sa dureze patru-cinci ani, nu zece, potrivit Mediafax. Nu dorim ca negocierile de aderare sa dureze. continuă pe B1

Serbia spera sa adere la UE in patru-cinci ani.

Serbia doreste ca negocierile pentru aderarea la UE sa dureze patru-cinci ani, nu zece, afirma premierul Ivita Dacici, citat de Mediafax. Nu dorim ca negocierile de aderare sa dureze zece ani, speram mai degraba la patru-cinci ani, a spus Dacici dupa ce s-a intalnit la Bruxelles cu oficiali europeni. Negocierile pentru aderarea Croatiei la Uniunea Europeana au durat opt ani. Nu exista niciun dubiu ca am facut un imens pas inainte, a subliniat Dacici, evocand semnarea pe 19 aprilie a .

Uniunea Europeana recomanda inceperea negocierilor pentru aderarea Serbiei

Uniunea Europeana a recomandat, marti, demararea negocierilor pentru aderarea Serbiei, dupa acordul de normalizare a relatiilor cu fosta provincie sarba Kosovo, potrivit Mediafax. Conform comisarului UE pentru.

Unde mananci cel mai iefitin in Uniunea Europeana.

Ca sa faci economie, ia-ti painea din Bulgaria iar laptele si branza din Polonia. Cea mai ieftina friptura vine tot din Polonia iar tigara de dupa du-te s-o fumezi la unguri. Daca vrei sa uiti de preturi gasesti cea mai accesibila bautura la bulgari. O cercetare Eurostat asupra preturilor la alimentele de baza in Uniunea Europeana si cateva tari aspirante arata ca Romania are preturile la mancare paine si cereale, carne, lapte, oua branza si bauturi nealcoolice) la 67% din media UE27. Asta .

Valeriu Argaseala: Steaua a primit o sanctiune cu suspendare, cu o perioada de incercare de cinci ani

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, marti, ca gruparea ros-albastra a primit o sanctiune cu suspendare, perioada de incercare fiind de cinci ani, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )