Libnet.ro
UNICEF

16:45

Nadia Comaneci alaturi de Simona Halep inaintea infruntarii titanilor cu Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Nadia Comaneci alaturi de Simona Halep inaintea infruntarii titanilor cu Serena Williams

Cea mai mare gimnasta din toate timpurile, Nadia Comaneci, a publicat pe Twitter un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea meciului cu Serena Williams din semifinalele turneului de la Miami. continuă pe Online Sport

Simona Halep la Miami. Nadia Comaneci a caracterizat meciul Halep - Williams si a dezvaluit cu cine va tine la noapte

Simona Halep va juca la Miami, in semifinale, contra Serenei Williams, un meci pe care toti iubitorii tenisului vor fi cu ochii tintiti.

Nadia Comaneci: Confruntarea titanilor. Mesaj pentru Halep, inaintea duelului cu Williams

Nadia Comaneci i-a transmis incurajari Simonei Halep, inaintea meciului sau impotriva Serenei Williams, din semifinalele turneului de tenis de la Miami. Fosta gimnasta a postat mesajul pe o retea de socializare.

Zeita de la Montreal, mesaj pentru Simona Halep. Ce i-a transmis Nadia Comaneci inainte de meciul care va avea loc maine

Meciul dintre Simona Halep, locul 3 WTA si Serena Williams locul 1WTA a fost caracterizat de fosta gimnasta drept confruntarea titanilor. Nadia Comaneci a scris pe contul ei de Twitter: infruntarea titanilor.

Miami 2015: Ultimul hop inaintea meciului Simona Halep - Serena Williams. Cum arata sferturile de finala

Sferturile de finala ale turneului de la Miami aduc noi meciuri puternice in circuitul WTA, dar si un ultimul obstacol pana la mult asteptata partida dintre Simona Halep si Serena Williams.

Simona Halep la Miami. Interviu cu Simona, inaintea partidei cu Serena Williams: Nu ma gandesc la locul 1, cat ea inca mai joaca

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams vineri dimineata, de la ora 04. 00, in semifinalele turneului Miami Open.

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca.

Simona Halep la Miami. Cifrele care o fac unica pe Simona si ce obiective si-a fixat Halep: As vrea, in aceasta viata, sa iau un Grand Slam

Indiferent de rezultatul meciului cu Serena Willliams, din semifinalele Miami Open, Simona Halep a atins cateva cifre impresionante, fiind cea mai buna jucatoare a sezonului.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul va incepe la ora 02:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Pregatiti pentru Halep? :) In 15 minute incepe o noua aventura spre varful WTA pentru Simona Halep. Haideti sa comentam impreuna partida, jocul si atmosfera.

Simona Halep - Serena Williams la Miami:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )