Libnet.ro
UNICEF

10:00

Serena Williams, in razboi cu presedintele federatiei ruse de tenis: E sexist si rasist!

Adevărul Adevărul,
Serena Williams, in razboi cu presedintele federatiei ruse de tenis: E sexist si rasist!

Presedintele federatiei ruse de tenis, Shamil Tarpischev, si-a pus in cap lumea tenisului, dupa ce s-a referit la Serena si la Venus ca la fratii Williams. continuă pe Adevărul

Presedintele federatiei ruse de tenis, amendat dupa ce le-a numit fratii Williams pe Serena si Venus Williams

Presedintele federatiei ruse de tenis, Samil Tarpisev, a fost amendat cu 25. 000 de dolari pentru ca s-a referit la jucatoarele americance de tenis Serena si Venus Williams cu fratii Williams intr-o emisiune de televiziune, scrie BBC.

Presedintele Federatiei Ruse de Tenis, amendat de WTA

Samil Tarpisev, presedintele Federatiei Ruse de Tenis, a fost amendat de WTA cu 25. 000 de dolari pentru declaratii insultatoare la adresa surorilor Williams, pe care le-a numit frati.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Serena Williams o invinge pe Ana Ivanovic in grupa Simonei Halep

Lidera mondiala Serena Williams a respectat calculele hartiei si a castigat, luni, partida inaugurala de la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Serena Williams a invins-o pe Ana Ivanovic

Serena Williams locul unu mondial) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, sportiva din SUA impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-4, in fata Anei Ivanovic.

Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Simona Halep si-a aflat astazi adversarele de la Turneul Campioanelor. Halep face parte din grupa rosie unde cap de serie este Serena Williams, numarul unu mondial. Din grupa mai fac parte Eugenie Bouchard si Ana.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la.

Turneul Campioanelor: Serena Williams a batut-o pe Ana Ivanovici in doua seturi: 6-4, 6-4

In primul meci din Grupa Rosie de la Finala WTA Turneul Campioanelor), Serena Williams a castigat disputa cu Ana Ivanovici, scor 6-4, 6-4.

Serena Williams a castigat meciul de debut la Turneul Campioanelor, cu Ana Ivanovici

Partida care a deschis oficial Turneul Campioanelor, dintre Serena Williams si Ana Ivanovici, a fost castigat de liderul mondial cu scorul de 6-4, 6-4.

Scandal in tenis: Serena si Venus, numite fratii Williams

Presedintele Federatiei Ruse de tenis,Shamil Tarpischev, a primit o amenda si a fost suspendat un an de zile dupa ce s-a referit la Serena si Venus drept fratii Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )