Libnet.ro
UNICEF

13:30

Serena Williams s-a calificat in turul III la Indian Wells, dar nu a avut un meci usor cu olandeza Kiki Bertens

Adevărul Adevărul,
Serena Williams s-a calificat in turul III la Indian Wells, dar nu a avut un meci usor cu olandeza Kiki Bertens

Serena Williams este in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, obsinand adoua victorie de la revenirea in circuitul WTA. continuă pe Adevărul

Irina Begu, calificare spectaculoasa in turul al doilea la Indian Wells. Diseara e duelul romancelor, Monica Niculescu vs Sorana Cirstea

Irina Begu este prima jucatoare care a intrat in competitie la Indian Wells, ea jucand azi noapte impotriva sarboaicei Alexandra Krunici.

VIDEO Serena Williams isi continua parcursul la Indian Wells - Duel cu Venus in turul trei

Serena Williams a obtinut a doua victorie de la revenirea in circuitul WTA, scor 7-65), 7-5 cu olandeza Kiki Bertens 29 WTA), calificandu-se astfel in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. In runda urmatoare, fostul lider mondial se va duela cu Venus Williams.

Simona Halep, calificare muncita in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-4 de Kristyna Pliskova Cehia).

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Irina Begu e in turul al doilea la Indian Wells si va juca impotriva unei mari jucatoare: Karolina Pliskova.

Indian Wells: Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu si a acces in turul doi/ Duel cu Venus Williams

Sorana Cirstea locul 35 WTA) a invins-o pe Monica Niculescu 71 WTA, venita din calificari) si s-a calificat in turul doi la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Cirstea s-a impus, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 18 minute de joc.

Indian Wells: Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu/ Duel in turul doi cu Venus Williams

Sorana Cirstea locul 35 WTA) a invins-o pe Monica Niculescu 71 WTA, venita din calificari) si s-a calificat in turul doi la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Cirstea s-a impus, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 18 minute de joc.

Anunt important al Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Kristina Pliskova.

Indian Wells: Partida Sorana Cirstea vs Venus Williams se va disputa sambata, dupa ora 22:30

Pentru un loc in turul al treilea de la Indian Wells, Sorana Cirstea 35 WTA) se va duela cu americanca Venus Williams, cap de serie numarul 8. Partida va avea loc sambata si va incepe dupa ora 22:30 ora Romaniei).

VIDEO intrebarea despre doping care a scos-o din sarite pe Serena Williams: Spune tare, sa te auda toata lumea!!

Duoa ce a trecut cu bine peste meciul cu Zarina Diyas, din primul tur la Indian Wells, Serena Williams a avut parte de o conferinta neplacuta.

VIDEO Serena Williams, debut satisfacator la revenirea in circuit (7-5, 6-3 cu Zarina Diyas) - Letala la retur

Devenita intre timp mama si fara loc in clasamentul WTA, Serena Williams a avut parte de un meci cu un ritm alert impotriva jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, 53 WTA), in runda inaugurala de la Indian Wells Premier Mandatory). Americanca a servit pe alocuri foarte bine, a avut pofta de joc, iar la retur a fost ca in zilele bune: letala pentru adversare 7-5, 6-3).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )